Gebruik jouw geboortehoroscoop als wegwijzer op jouw levenspad

Vind jouw pad

Geboortehoroscoop

Sta je op een kruispunt? Twijfel je of je linksaf of rechtsaf zal gaan? Als je wel een wegwijzer kunt gebruiken, kijk dan eens naar jouw eigen geboortehoroscoop. In feite is dit een hemelkaart met jouw naam erop. Deze hemelkaart bevat een blauwdruk van jezelf, een tekening van jouw innerlijk landschap.

3 redenen om jouw geboortehoroscoop te laten duiden:

R

1. Jouw horoscoop toont jouw unieke krachtenveld

Dit krachtenveld is niet zichtbaar, maar wel voelbaar is alles wat je doet. Als astroloog kan ik dit krachtenveld duiden en concreet aangeven hoe jouw unieke licht eruit ziet.

R

2. Jouw horoscoop bevat alle informatie die jij nodig hebt

Jouw horoscoop bevat alle informatie die je nodig hebt om jouw leven vorm te geven naar jouw eigen aard. Dat maakt jouw horoscoop tot een ongelooflijk waardevolle wegwijzer.

R

3. Alleen jij kunt de mogelijkheden van jouw horoscoop benutten

Alleen jij hebt de toegang tot dit krachtenveld. En alleen jij kan de mogelijkheden die jouw horoscoop biedt in de wereld zetten. Niemand anders kan dat doen.

Een geboortehoroscoop is een hemelkaart, maar ook een innerlijk levensplan én psychologisch diagnose-instrument

Een horoscoop is als een innerlijk levensplan

Een geboortehoroscoop kun je zien als de kiem waar jouw innerlijke levensplan in ligt vervat. Zoals een zaadje van een roos alle informatie over de volwassen rozestruik in zich heeft, zo bevat jouw horoscoop alle informatie over jou. Al jouw talenten en mogelijkheden zijn terug te vinden in jouw geboortehoroscoop.

Een horoscoop is ook een psychologisch diagnose-instrument

Het duiden van een geboortehoroscoop blijft iedere keer dan ook een bijzondere gebeurtenis. Ik kan me zelf er nog steeds over verbazen hoe accuraat astrologie als psychologisch diagnose-instrument werkt. Je krijgt als het ware een gebruiksaanwijzing voor jouw psyche. Wat werkt wel voor jou? En wat niet?

 

Jouw horoscoop, jouw wegwijzer

Elke astroloog ontwikkelt een eigen duidingsmethode, een eigen manier om de wijsheid die in de horoscoop besloten ligt naar boven te halen. Ik focus me op de ontwikkelingspaden die er in jouw horoscoop te vinden zijn. Dit zijn namelijk jouw belangrijkste wegwijzers om het leven te vinden wat bij jou past.

Tijdens het consult staan deze vragen centraal:

 • Wat is jouw essentie? Hoe ziet jouw unieke licht eruit?
 • Op welk levensgebied wil je jouw unieke licht neerzetten?
 • Waar zit jouw krachtbron?
 • Hoe ziet jouw innerlijk ontwikkelingspad eruit?
 • Welke hindernissen kom je tegen?
 • Hoe zien jouw uitdagingen eruit?
 • Over welke talenten beschik jij?
Een geboortehoroscoop wordt gevormd door 12 tekens van de dierenriem, 10 planeten, 12 huizen en verschillende aspecten

Zo verloopt de horoscoopduiding (kan zowel live als online):

1. Een horoscoopduiding start met het verzamelen van de juiste geboortegegevens

Van tevoren heb ik van jou natuurlijk jouw geboortegegevens nodig. Op basis hiervan maak ik jouw horoscoop. Het is van belang dat de geboortetijd klopt. Zelfs een paar minuten kan al verschil uitmaken. Als je twijfelt, vraag dan een geboorteakte op bij de gemeente waar je geboren bent. Hierop staat jouw geboortetijd genoteerd.

 

2. Het horoscoopconsult

Tijdens het consult duiken we jouw horoscoop in. Ik geef aan waar jouw unieke kracht zit en op welke wijze jij jezelf het liefst in de wereld zou willen zetten. Ik vertel je ook hoe jouw krachtbron eruitziet en op welke wijze jij jezelf weer op rit kunt krijgen als de energie even weg is. We gaan jouw innerlijk ontwikkelingspad onderzoeken en kijken wat jij kunt doen om de talenten en mogelijkheden uit jouw horoscoop ook daadwerkelijk neer te zetten.

3. Na afloop van het horoscoopconsult

Na afloop van het consult heb jij zicht op dat wat jou uniek en anders maakt. En weet je hoe jouw innerlijk ontwikkelingspad verloopt. Door deze kennis wordt het makkelijker om keuzes te maken die bij je passen en het leven te vinden wat bij je hoort.

Een horoscoopduiding is natuurlijk geen wondermiddel. Moeilijkheden horen bij het leven. Niemand is de hele dag non-stop gelukkig (althans, ik ken deze mensen niet). Maar na afloop weet jij wel wat jij nodig hebt om tot bloei te komen. En daar gaat het om.

Geluidsopname van het consult

Als je wilt kun je het consult opnemen. Opnemen kan tegenwoordig makkelijk via de mobiel, maar op verzoek kan ik het ook voor je opnemen. Ik stuur je het geluidsbestandje dan toe via We Transfer. De opnamekwaliteit kan ik echter niet garanderen.

Laat jouw eigen licht schijnen

Lees wat Peter, Simone en Liselotte vonden van het laten duiden van hun horoscoop (soms in combinatie met een handanalyse)

Koersbepaling

De door Krista gemaakte en uitgelegde geboortehoroscoop heeft heel veel dingen die gebeurd zijn bevestigd. Ik had een vraag betreffende verdere koersbepaling vanuit mijn huidige situatie. Ik wens het levensrestant zinvol in te vullen. Daarin niet langer beperkt, maar vrij te zijn. De horoscoop heeft bepaalde zaken ‘uitgelegd’, wat mij nieuwe inzichten heeft gegeven. Wat de spanningsvelden in mij precíes zijn en waarvan ik me altijd ‘het waarom’ afvroeg. Ik raad anderen aan jou, Krista, te consulteren, om meerdere redenen. De rustige energie die je uitstraalt, je uitgebreide kennis en weten en je zorgvuldigheid. Het geheel maakt een consult met jou niet alleen een nuttige, maar ook een heel prettige ervaring.

Peter de Vries

Terug naar de oorsprong

In deze tijd van persoonlijke groei en zoeken naar richting voelde het heel logisch om terug te gaan naar mijn oorsprong. De dag, de tijd en de plaats waarop ik ter wereld kwam. Toen ik me erin ging verdiepen zag ik hoe uniek dat moment in de tijd is werd ik nieuwsgierig wat deze eeuwenoude wijsheid mij te vertellen heeft. De waarde voor mij zat in weer een nieuwe invalshoek op mijn eigen zijn. Omdat ik ook mijn handen 2 keer heb laten lezen bij Krista, ontstonden ook daar mooie aanvullende inzichten op. De sessie heeft een eerste inkijk gegeven in mijn geboortehoroscoop, maar geeft alle aanleiding voor nog een vervolgsessie bijvoorbeeld aan de hand van thema’s die mij op dat moment bezighouden.

Simone Olthof

Concrete handvatten

Juist de combinatie van een horoscoop- en handanalyse heeft mij bewust gemaakt van de energieën die ik ervaar (horoscoop) en hoe ik die energieën inzet (handen). Zo heeft Krista mij inzicht gegeven in mijn levensdoel, kwaliteiten en uitdagingen. Ik ben weer bewust van wat mij energie geeft en wat mij energie kost. Daarnaast heeft Krista mij concrete handvatten gegeven om mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en mijn uitdagingen aan te gaan. De analyses van Krista vind ik spot-on, soms confronterend maar altijd liefdevol en zonder oordeel gegeven. Het heeft mij enorm geholpen. Ik kan het iedereen van harte aanraden om jezelf beter te leren kennen en voor een concrete en praktische wegwijzer. Ik ga weer vol vertrouwen op pad!

Liselotte

Boek een astrologisch consult en laat jouw geboortehoroscoop duiden

Praktische informatie geboortehoroscoop

Persoonlijke horoscooptekening Astrologielab
Laat je geboortehoroscoop duiden en leer meer over jezelf

Consult Geboortehoroscoop

 • Tijdsduur consult: 1,5 uur
 • Tarief: € 195 (incl. voorbereidingstijd)
 • Betaling: vooraf via bank– dit i.v.m. voorbereidingsuren (bankgegevens stuur ik in bevestigingsmail).
 • Voor het maken van een goede geboortehoroscoop heb ik 3 dingen nodig: jouw geboortedatum, geboorteplaats en (belangrijk!) exacte geboortetijd
 • Locatie consult: Bethaniënstraat 27, Amsterdam
 • Liever online? Op verzoek kan het consult ook online plaatsvinden via Skype of Zoom

Pin It on Pinterest