Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Astrologische wegwijzer nr 1

Geboortehoroscoop

Check jouw geboortehoroscoop en vind jouw pad

Sta je op een kruispunt in je leven en kun je wel een wegwijzer gebruiken? Kijk dan eens in je eigen geboortehoroscoop. Dit is jouw persoonlijke kaart van de hemel. Deze hemelkaart bevat een blauwdruk van jezelf, met al jouw talenten en mogelijkheden. Het is een tekening van jouw innerlijk landschap. Je hebt deze astrologische wegwijzer bij je geboorte meegekregen, dus waarom zou je ‘m niet eens raadplegen?

Een geboortehoroscoop is jouw psychologische wegwijzer op jouw levenspad

€ 195

Horoscoopconsult

Waarom zou je jouw geboortehoroscoop laten duiden?

Jouw geboortehoroscoop is jouw unieke krachtenveld

Jouw geboortehoroscoop staat aan de oorsprong van jouw bestaan en kun je zien als jouw unieke energie- of krachtenveld. Jouw horoscoop geeft aan wat er van nature bij je past.

Jouw geboortehoroscoop is jouw persoonlijke schatkist

Jouw horoscoop is jouw persoonlijke schatkist vol mogelijkheden. Alleen jij hebt toegang tot deze schatkist en alleen jij kunt de talenten en mogelijkheden die daarin staan in de wereld zetten

Jouw horoscoop bevat jouw innerlijk levensplan

Een geboortehoroscoop kun je zien als de kiem waar jouw innerlijke levensplan in ligt vervat. Zoals een zaadje van een roos alle informatie over de volwassen rozestruik in zich heeft, zo bevat jouw horoscoop alle informatie over jou. Al jouw talenten en mogelijkheden, al jouw verlangens en neigingen zijn terug te vinden in jouw geboortehoroscoop.

Planeten, tekens en huizen

De horoscooptekening uitgelegd

Een horoscooptekening is een hemelkaart met daarin aangegeven de planeten, tekens van de dierenriem en de astrologische huizen

Hier draait het uiteindelijk allemaal om: de horoscooptekening. Deze wordt gevormd door de 12 tekens van de dierenriem, 10 planeten, 12 huizen en verschillende aspecten:

 • We tekenen de planeten in de cirkel zoals wij die vanuit de aarde waarnemen.
 • Planeten vertegenwoordigen een specifieke archetypische psychologische behoefte, zoals de behoefte aan harmonie, behoefte om te zorgen, behoefte om een identiteit te vormen en dergelijke.
 • Het dierenriemteken geeft aan op welke wijze deze behoefte naar buiten wordt gebracht.
 • Op welk levensterrein dit zich afspeelt zien we in de huizen.
 • Of dit proces makkelijk of moeilijk verloopt zien we in de aspecten (de gekleurde lijnen tussen de planeten). Dat zijn hoeken die de planeten vanuit de aarde gezien met elkaar maken.

Deze thema’s komen langs

Analyse van jouw geboortehoroscoop

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop? Wil je weten welke talenten en mogelijkheden er in jou zitten? Of wil je antwoord op levensvragen als ‘wie ben ik in wezen?’ of ‘hoe verloopt mijn persoonlijke ontwikkelingspad’? Boek dan een horoscoopconsult en laat je inspireren door de wijsheid, die in jouw eigen horoscoop besloten ligt. Hierbij alvast een voorproefje van de thema’s die ondermeer gaan langskomen tijdens de bespreking van jouw geboortehoroscoop.

Wat is jouw essentie? Hoe ziet jouw unieke licht eruit?

Een geboortehoroscoop geeft antwoord op een van de belangrijkste levensvragen: Wat is jouw essentie? Hoe ziet jouw unieke licht eruit? Op welke manier wil jij jezelf het liefst in de wereld zetten? En ook belangrijk: op welk levensgebied wil jij jouw essentie neerzetten? Waar wil jij echt jouw unieke licht laten schijnen?

Hoe ziet jouw krachtbron eruit?

Ergens in jouw horoscoop staat jouw persoonlijke – alleen voor jou toegankelijke – krachtbron. Als je in verbinding staat met deze bron, dan weet je hoe je je accu op moet laden en ook hoe je jezelf (en anderen) door mindere tijden heen kan gidsen. Dit punt in de horoscoop vertelt over jouw wortels, jouw voedingsbodem en wat je nodig hebt om tot bloei te komen en tijdens het consult ga ik je hier natuurlijk meer over vertellen.

Hoe verloopt jouw persoonlijke ontwikkelingspad?

Jouw horoscoop bevat verschillende ontwikkelingspaden. Dat is ook de reden dat een horoscoop een wegwijzer voor het leven is. In het consult vertel ik je meer over het ontwikkelingspad waarin de beide lichten (Zon en Maan) een belangrijke rol spelen.

Zo ziet de sleutel van jouw horoscoop eruit

Jouw horoscoop reikt jou een sleutel aan, waarmee je de deur naar de horoscoop kunt openen en je in contact komt met jouw eigen veld vol met mogelijkheden. Het is belangrijk te weten hoe deze sleutel eruitziet en hoe je daarmee jouw innerlijke deuren kunt openen.

Hoe wil je gezien worden door de buitenwereld? Wat staat er op jouw visitekaartje?

Welk naambordje wil je dragen in de maatschappij? We gaan het hoogste punt in jouw horoscoop bekijken en zien op welke manier jij je maatschappelijk gezien wilt profileren. Let op: het gaat bij een horoscoopduiding altijd om behoefte patronen. Het wil dus niet zeggen dat je alles wat er in je horoscoop staat ook daadwerkelijk leeft.

Welke levensgebieden springen er bij jou uit?

Bij de duiding van jouw horoscoop let ik op de zogenaamde ‘spilhuizen’. Dat zijn levensgebieden die eruit springen. Als je jouw horoscoop ziet als een ruimte met 12 kamers (jouw eigen kasteel op aarde), dan zijn er een aantal kamers waar je meer dan gemiddeld aanwezig bent. Tijdens het horoscoopconsult ga ik je hier meer over vertellen. Het is een duidingsfactor die vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is om je eigen psychische dynamiek te begrijpen.

Hoe ziet jouw unieke talenten toolbox eruit?

We gaan de talenten, mogelijkheden en uitdagingen bespreken zoals die worden aangegeven door de plaatsing van de planeten in jouw horoscoop. Realiseer je: niemand anders heeft exact dezelfde horoscoop als jij. Alleen jij kunt dus iets doen met de vele mogelijkheden die er in de jouw geboortechart te vinden zijn.

Concreet

Hoe verloopt de horoscoopduiding?

Een horoscoopduiding start met het verzamelen van de juiste geboortegegevens

Van tevoren heb ik van jou natuurlijk jouw geboortegegevens nodig (geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd). Op basis hiervan maak ik jouw horoscoop. Het is van belang dat de geboortetijd klopt. Zelfs een paar minuten kan al verschil uitmaken. Als je twijfelt, vraag dan een geboorteakte op bij de gemeente waar je geboren bent. Hierop staat jouw geboortetijd genoteerd.

Een horoscoopduiding kan zowel live als online

De duiding van jouw geboortehoroscoop kan zowel live als online plaatsvinden. Alhoewel een live bezoek aan mijn praktijk heel leuk is (ligt in een prachtig rustig straatje in de oude binnenstad van Amsterdam) kan het zijn dat je de voorkeur hebt voor een online consult. Prima natuurlijk. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat digitale consulten voor mijn hele aanbod goed werken.

praktijkdeur Krista Rosendahl Amsterdam

Wil je een soul reminder? Leg het consult vast via een geluidsopname

Als je wilt kun je het consult opnemen. De ervaring leert dat je hier in de toekomst veel aan kan hebben. Zoals ik al zei ‘een horoscoopduiding is als een snelkookpan vol met inzichten’ en daarmee ook een psychologische gebruiksaanwijzing voor de rest van je leven. Hoe je pad ook verloopt, soms kan het fijn zijn om terug te gaan naar de oorsprong, naar wie je in essentie bent. En dan kan de opname fungeren als soul reminder. Opnemen kan tegenwoordig makkelijk via een mobiel, maar op verzoek kan ik het ook voor je opnemen. Ik stuur je het geluidsbestand dan toe via We Transfer. De opnamekwaliteit kan ik echter niet garanderen.

Laat jouw eigen licht schijnen

Na afloop van de reading

Als je jouw geboortehoroscoop hebt laten duiden dan…

 • Je hebt inzicht gekregen in jouw eigen unieke krachtenveld.
 • Je weet wat van nature bij je past; een horoscoop geeft aan wat jou voedt (niet altijd wat je ook doet).
 • Omdat je nu beter weet wat er echt bij je hoort, wordt het makkelijker om keuzes te maken die bij je passen en om je eigen pad te vinden.
 • Je weet hoe jouw unieke licht eruitziet en hoe je dat in de wereld kunt zetten.
 • Je hebt zicht op je eigen krachtbron en je weet hoe je daar in mindere tijden gebruik van kan maken.
 • Je weet wat belangrijk voor je is bij de keuze van een partner en je weet hoe jouw innerlijke strijder eruitziet.
 • Je hebt zicht op jouw innerlijke dynamiek waarin ook spanningsvelden, angst en onzekerheid een rol kunnen spelen.
 • En misschien wel het belangrijkste: je beschikt voor de rest van jouw leven over jouw eigen unieke psychologische gebruiksaanwijzing.

Overal om ons heen in de natuur ontvouwt het leven zich volgens een bepaald innerlijk patroon. Een rozenknop wordt een roos, een eikel groeit uit tot een eik, een rups komt als vlinder uit zijn cocon tevoorschijn. Is het dan zo onlogisch aan te nemen, dat de mens deze eigenschap deelt met de rest van de schepping – dat ook wij ons ontplooien volgens een innerlijk plan?

Psycholoog en astroloog Howard Saspartos

 

De astrologe, even voorstellen…

Ik kan me er zelf nog steeds over verbazen hoe accuraat astrologie als psychologische wegwijzer werkt

Krista Rosendahl heeft een praktijk als astroloog en handlijnkundige

Mijn naam is Krista. Na ruim 20 jaar werkzaam geweest te zijn als marketingmanager in het bedrijfsleven, heb ik in 2014 het roer omgegooid en mezelf terug de schoolbanken in geslingerd. Bij de internationaal bekende astrologe Karen Hamaker heb ik de 4-jarige beroepsopleiding gevolgd, waar het tempo zo hoog lag dat er maar enkele studenten de eindstreep haalden. Het duiden van een horoscoop is dan ook een complex proces. Je moet immers ongelooflijk veel losse informatieblokjes tot een verhaal smeden. Analytische skills zijn cruciaal om dit vak te kunnen uitoefenen.

Het duiden van een geboortehoroscoop blijft iedere keer een bijzondere gebeurtenis. Ik kan me er zelf nog steeds over verbazen hoe accuraat astrologie als psychologische wegwijzer werkt. Een horoscoop biedt een prachtig handvat om jezelf beter te leren kennen. En daar zit voor mij de echte waarde van deze oude kennisleer. Ergens op intuïtief of instinctief niveau weten we wel wat er bij ons hoort. Maar vaak kunnen we er niet goed meer bijkomen. Een horoscoopreading kan dan een eyeopener zijn. Het kan je rust geven (oké, dat hoort dus bij mij), maar ook vleugels (laat ik iets doen met mijn talenten). Dus als het tijd is om je vleugels echt uit te slaan, kijk dan eens wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de beste vliegrichting.

Ervaringen van anderen

Zij vertellen over het duiden van hun horoscoop

Koersbepaling

De door Krista gemaakte en uitgelegde geboortehoroscoop heeft heel veel dingen die gebeurd zijn bevestigd. Ik had een vraag betreffende verdere koersbepaling vanuit mijn huidige situatie. De horoscoop heeft bepaalde zaken ‘uitgelegd’, wat mij nieuwe inzichten heeft gegeven. Wat de spanningsvelden in mij precíes zijn en waarvan ik me altijd ‘het waarom’ afvroeg. Ik raad anderen aan jou, Krista, te consulteren, om meerdere redenen. De rustige energie die je uitstraalt, je uitgebreide kennis en weten en je zorgvuldigheid. Het geheel maakt een consult met jou niet alleen een nuttige, maar ook een heel prettige ervaring.

Peter de Vries

Terug naar de oorsprong

In deze tijd van persoonlijke groei en zoeken naar richting voelde het heel logisch om terug te gaan naar mijn oorsprong. De dag, de tijd en de plaats waarop ik ter wereld kwam. Toen ik me erin ging verdiepen zag ik hoe uniek dat moment in de tijd is werd ik nieuwsgierig wat deze eeuwenoude wijsheid mij te vertellen heeft. De waarde voor mij zat in weer een nieuwe invalshoek op mijn eigen zijn. De sessie heeft een eerste inkijk gegeven in mijn geboortehoroscoop, maar geeft alle aanleiding voor nog een vervolgsessie bijvoorbeeld aan de hand van thema’s die mij op dat moment bezighouden.

Simone Olthof

Het klopt voor 100%

Ik wilde graag een geboortehoroscoop laten maken, omdat ik met allerlei grote levensvragen bezig was. Al tijdens het consult begonnen alle puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Mijn geboortehoroscoop laat zien wat mijn doel van dit leven op aarde is, dat ik mijn eigen pad kan gaan lopen en zelf de leiding mag nemen. Ik raad anderen aan om Krista te consulteren omdat zij zeer deskundig is en echt met een zielspassie een mooie en heldere uitleg geeft van de geboortehoroscoop. Het klopt voor 100%, hier kan niemand om heen!

Wim

Dit past bij jou

Een horoscoopduiding is iets voor jou als …

Als je nieuwsgierig bent om jezelf vanuit een ander perspectief te leren kennen
Als je op zoek bent naar concrete handvatten om keuzes te maken die bij je passen
Als je wilt weten wat jouw essentie is en welke talenten en mogelijkheden jou ter beschikking staan om daar vorm aan te geven
Als je astrologie ziet als een tool voor persoonlijke ontwikkeling
Als je jouw eigen innerlijke dynamiek, met alle tegengestelde behoeften en spanningsvelden wilt leren begrijpen.
Als je open staat voor de wijsheid van een oeroud kennissysteem

Horoscoop consult boeken?

Alle praktische informatie op een rij

Astrologisch consult Geboortehoroscoop

 • TIJDELIJK NIET TE BOEKEN (praktijk is dicht van juni t/m augustus)
 • Tijdsduur consult: 1,5 uur
 • Tarief: € 195
 • Betaling: vooraf via bank– dit i.v.m. voorbereidingstijd (bankgegevens stuur ik in bevestigingsmail).
 • Jouw geboortegegevens: voor het maken van jouw horoscoop heb ik 3 dingen nodig, namelijk jouw geboortedatum, geboorteplaats en (belangrijk!) exacte geboortetijd.
 • Locatie consult: Bethaniënstraat 27, Amsterdam
 • Liever online? Op verzoek kan het consult ook online plaatsvinden via Skype of Zoom
 • Hoe nu verder? Stuur me een bericht (via het invulformulier op de contactpagina) met jouw geboortegegevens. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail met daarin een aantal consultdata.
 • Speciale vraag? Als je een speciale vraag hebt of een thema waar je op in wilt zoomen, laat het mij dan van tevoren weten. Ik neem jouw vraag dan mee in de voorbereiding.
 • Kan ook zijn dat je eerst nog wat wilt weten, voordat je een horoscoopconsult boekt. Stuur mij dan ook een berichtje, dan kan ik kijken of ik je vragen per mail kan beantwoorden of dat we even met elkaar bellen.
geef een astrologisch consult cadeau bij Astrologielab van Krista

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau?

Wat dacht je ervan om een astrologieconsult cadeau te geven?

Van de duiding van je geboortehoroscoop kun je de rest van je leven plezier hebben. Hoe mooi om dat aan iemand te geven. Als je erover denkt om een geboortehoroscoop cadeau te geven of hier vragen over hebt, neem dan contact met mij op.

Veel gestelde vragen

Kun je uit mijn horoscoop halen waarom ik altijd gedoe met relaties heb?

Ja, dat kan. Jouw horoscoop laat zien wat jouw behoeften zijn op relatievlak. Jouw horoscoop geeft bijvoorbeeld inzicht in wat je in een partner zoekt, maar ook wat je zelf inbrengt. Dus hoe ziet jouw eigen relatie-instrumentarium eruit?

Kun je uit mijn horoscoop halen welk werk bij mij past?

Een horoscoop kan aangeven over welke kwaliteiten je beschikt om jouw carrière vorm te geven en een inkomen te realiseren.

Het lijkt alsof ik het mezelf altijd zo moeilijk maak. Kun je in mijn horoscoop zien waarom dat zo is?

Ik moet de eerste horoscoop nog tegenkomen waarin geen spanningsvelden zitten. We hebben allemaal te dealen met tegenstrijdige innerlijke behoefte patronen. Een horoscoop duiding kan hier helderheid over geven. En dat kan je ongelooflijk veel brengen. Als je weet waarom je jezelf dwarszit, wordt het makkelijker om te bedenken hoe je hier beter mee kan omgaan.

Ik weet mijn geboortetijd niet exact. Is dat een probleem?

Een exacte geboortetijd is nodig om een horoscooptekening te maken. Zelfs een paar minuten verschil kan namelijk al een ander beeld geven. Kijk dus of je jouw geboortetijd kan achterhalen. Als je geboren bent in Nederland, kun je bij in jouw geboorteplaats een geboorteakte aanvragen (kan vaak digitaal). Op deze akte staat jouw geboortetijd.

Wat is het verschil tussen een solaar en een geboortehoroscoop?

Een solaarhoroscoop (wordt ook wel jaarhoroscoop genoemd) heeft een geldingsduur van 1 jaar. Elk jaar, op jouw verjaardag, word je een beetje opnieuw geboren. Je krijgt dan ook een nieuwe horoscoop: de solaar. Deze solaarhoroscoop vervangt niet jouw geboortehoroscoop en geeft ook geen informatie over jouw talenten en mogelijkheden. Een solaar geeft wel aan welke thema’s komend jaar op jouw deur gaan kloppen en is daarmee een geweldige tool om jouw levenspad bij te schijnen en met meer bewustzijn te belopen. Maar als je meer wilt weten over jouw oorsprong en over dat wat jou uniek maakt, kies dan voor een duiding van jouw geboortehoroscoop.

Jouw horoscoop is jouw beste raadgever

Laat jouw horoscoop duiden en ontvang een psychologische wegwijzer waar je de rest van jouw leven profijt van hebt

Een geboortehoroscoop is jouw psychologische wegwijzer op jouw levenspad

Pin It on Pinterest