Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Jouw handen als wegwijzer

Handlezing

Jouw handen bevatten een kaart van jouw innerlijke wereld

Sta je voor een keuze en vraag je jezelf af welke richting je zal inslaan? Of wil je weten over welke talenten en mogelijkheden je beschikt? Check dan eens jouw eigen handen. Ze vertellen meer over jou dan je denkt. Jouw handen bevatten namelijk een landkaart van jouw binnenwereld. En ja, deze land-/handkaart kun je gebruiken om je eigen pad in de buitenwereld te vinden.

jouw handen zijn jouw wegwijzers

€ 150

Over de kunst van het handlezen

Wat hebben jouw handen eigenlijk te vertellen?

 

Jouw handen bevatten een kaart van jouw innerlijk landschap

Jouw handen laten zien wat er van binnen gebeurt. Al die lijntjes, al die patronen hebben iets te betekenen. Ik zie handen dan ook als een landkaart van onze binnenwereld. Tijdens een handleesconsult maken we als het ware een tocht door jouw innerlijk landschap.

Jouw handen bevatten een diepere laag, een oerprint van jouw ziel

Als handlijnkundige kan ik bijna als een soort van archeoloog afdalen naar de diepere lagen in de handen. Hier bevinden zich bepaalde huidpatronen die volstrekt uniek en onveranderlijk zijn. Deze bijzondere patronen geven aan waar jouw spark zit en wat je echt het aller- allerliefste zou doen.

Jouw handen zijn zowel wegwijzer als raadgever

Jouw handen tonen jouw mogelijkheden en talenten en dat wat jouw ziel doet zingen. Het is echter niet alleen maar happiness en joy. Ze geven ook aan waar jouw blokkades zitten en waar je hindernissen voor jezelf opwerpt.

Jouw handen laten jouw ontwikkeling door de tijd zien

Jouw handen laten niet alleen jouw potentieel zien, maar vertellen ook wat je daar tot nu toe mee hebt gedaan. Of hebt kunnen doen. Een milde blik op onszelf is in deze essentieel. Onze handen geven duidelijk aan dat we niet los staan van onze omgeving, maar gevormd worden in wisselwerking met onze omgeving.

Jouw handen laten zien dat jij de kapitein op jouw eigen schip bent

We staan niet los van anderen en de wereld is minder maakbaar dan wij denken. En toch, staan we allemaal aan het roer van ons eigen schip. Binnen de mogelijkheden die er zijn kunnen we zelf richting geven aan ons leven. Jouw handen vertellen jou hier meer over en laten ook zien waar jouw specifieke krachtbron zit.

Het handleesconsult toegelicht

Op ontdekkingstocht door jouw handen, dit gaan we bespreken

Tijdens een handanalyse maken we een ontdekkingstocht door jouw innerlijk landschap. We beginnen op het punt waar je nu staat. Hoe je nu het leven ervaart. Vandaar uit gaan we verder de handen in en komen we vanzelf langs de paden die je bewandeld hebt. Welke keuzes heb je in het verleden gemaakt? Welke gebeurtenissen waren belangrijk en hebben je gevormd tot wie je nu bent? Maar ook: welke oude patronen, welke versleten paden of valkuilen staan er in je hand? En wil je die paden blijven bewandelen of is het tijd voor een nieuwe route? Geen paar handen is het hetzelfde en dat maakt een handanalyse iedere keer weer tot een bijzondere exercitie.

Waar sta je nu? Ben je in balans?

Jouw handen laten zien hoe het nu met jou gaat. Ze laten ook zien of er sprake van is van een balans tussen de primaire energieën: het denken, het voelen en het willen. Als deze drie energieën met elkaar in balans zijn, kun je optimaal in gebruikmaken van de talenten en mogelijkheden die er in jouw handen staat.

Op welk vlak liggen jouw talenten en mogelijkheden?

Een handlezing geeft inzicht in jouw talenten en mogelijkheden. Jouw handen laten namelijk zien op welk vlak jouw unieke kwaliteiten liggen. Als handlijnkundige kijk ik daarbij niet alleen naar de handlijnen en patronen, maar ook naar vorm van de handen, de stand en lengte van de vingers en ook naar eventuele verschillen tussen de linker- en de rechterhand.

Waar zitten jouw valkuilen en blokkades? Waar verlies je energie op?

Via een handlezing kom je ook meer te weten over jouw valkuilen en blokkades. Je krijgt helderheid over je eigen patronen, over daar waar je jezelf saboteert. En waardoor het minder makkelijk is om jouw talenten en mogelijkheden ook echt in de wereld te zetten. Uit ervaring weet ik dat deze informatie net zo waardevol kan zijn als het benoemen van talenten en mogelijkheden.

Wat zit jouw spark? Wat zou je het allerliefste doen?

In jouw handen is ook informatie te vinden over jouw diepere verlangens, over dat wat je het aller-, aller-, allerliefste zou doen. Als handlijnkundige kan ik zien waar jouw ‘spark’ zit. Wat jou echt vanuit het diepst van je ziel voldoening zou schenken. Hoe bijzonder is het om tijdens een handlezing te ervaren dat deze informatie in je handen staat.

Hoe word je de beste kapitein van je eigen schip?

Een handanalyse laat zien hoe jij de beste kapitein van je eigen schip te worden. En waar dus jouw persoonlijke ontwikkeling zit. En echt, dat is voor iedereen anders. Voor de een is het belangrijk om zijn Vuurkracht te ontwikkelen en in de juiste richting te managen (kan een hele uitdaging zijn). En voor een ander ligt de uitdaging om een goede vorm te vinden voor zijn Waterkracht om zo zijn verbindingstalent in de wereld te kunnen zetten (zonder uitgeput te raken). Om maar wat voorbeelden te noemen.

Interessant om te weten

Wist je dat jouw handen in de loop van de tijd kunnen veranderen?

Maak je andere keuzes, volg je een ander pad, dan zul je dat op een gegeven moment in de lijnen van je hand terugzien. Dit gegeven maakt het ook interessant om periodiek jouw handen te laten lezen. Er kunnen lijnen zijn bijgekomen of vervaagd en dat vertelt veel over jouw innerlijke ontwikkeling. Bovendien, als je over langere tijd handafdrukken van jezelf hebt, creëer je een fascinerend fotoboek van je innerlijk leven.

Jouw handen bevatten een landkaart waarin alles wat je ziet betekenis heeft

Concreet

Hoe verloopt het handleesconsult?

Voorafgaand aan de handlezing

Ter voorbereiding op het handleesconsult maak ik jouw persoonlijke numeroscoop. Daarvoor heb ik jouw geboortedatum nodig. Via de numeroscoop krijgt de handanalyse een extra verdiepingsslag.

Het handleesconsult start met het maken van handafdrukken

We beginnen met het maken van jouw handafdrukken. Daarvoor gebruik ik inkt en een roller. Lezen uit de hand kan ook, maar dit is praktischer. Bovendien heb je meteen een foto van je innerlijk (een soort van inner selfie), waarin je kunt zien het nu met jou gaat. Wanneer je in de toekomst nieuwe afdrukken laat maken, is het interessant om deze met elkaar te vergelijken. Zo krijgt je een mooi beeld van je eigen levenspad.

een handlezing start met het maken van handafdrukken

Live of online

De handanalyse kan zowel live als online plaatsvinden. Alhoewel een live bezoek aan mijn praktijk heel leuk is (ligt in een prachtig rustig straatje in de oude binnenstad van Amsterdam) kan het zijn dat je de voorkeur hebt voor een online consult. Prima natuurlijk. Bij een online handleesconsult maak je je eigen handafdrukken met een speciaal inktvel wat ik je toestuur. Je ontvangt ook een instructievel waarin precies uitgelegd wordt hoe dit werkt. Over het algemeen gaat dit heel goed.

praktijkdeur Krista Rosendahl Amsterdam

Wil je een soul reminder? Leg het consult dan vast via een geluidsopname

Als je wilt kun je het consult opnemen. De ervaring leert dat het fijn kan zijn om het consult later nog een keer terug te horen. Door de drukte van het bestaan, vergeten we soms waar onze unieke kwaliteiten liggen en dan kan de geluidsopname fungeren als soul reminder. Opnemen kan tegenwoordig makkelijk via de mobiel, maar op verzoek kan ik het ook voor je opnemen. Ik stuur je het geluidsbestandje dan toe via We Transfer. De opnamekwaliteit kan ik echter niet garanderen.

praktijkdeur Krista Rosendahl Amsterdam

Na afloop van de handlezing

Als je jouw handen hebt laten duiden dan…

 • Je zult voor altijd anders naar je eigen handen (en die van anderen) kijken.
 • Je hebt zicht gekregen op jouw unieke talenten en mogelijkheden.
 • Je weet ook waar je jezelf dwarszit en ondermijnt.
 • Je ziet het pad wat je hebt afgelegd (en hoe je bent gevormd) en dat kan rust geven.
 • Je hebt zicht op waar jouw spark zit en je bent in contact met wat jij het aller- allerliefste zou doen.
 • Een handlezing is een energizer en geeft je de kracht om de verlangens die in je sluimeren serieus te nemen.
 • Omdat je nu beter weet wat er echt bij je hoort, wordt het makkelijker om keuzes te maken die bij je passen en om je eigen pad te vinden.
 • Met de kennis uit de handanalyse kun je jouw handen gebruiken als wegwijzer en raadgever.

Onze handen tonen ons innerlijk landschap, waar de handlijnen als rivieren doorheen stromen en alles wat je ziet betekenis heeft

 

De handlijnkundige, even voorstellen…

Het is ongelooflijk hoeveel informatie je uit je eigen handen kunt halen

Krista Rosendahl heeft een praktijk als astroloog en handlijnkundige

Mijn naam is Krista. Sinds 2016 heb ik een praktijk als handanalist en astrologe. Daarvoor heb ik 20 jaar als marketingmanager in het bedrijfsleven gewerkt. Het handlezen kwam als toeval op mijn pad. Ik wilde me inschrijven voor een astrologie-opleiding, maar deze begon pas driekwart jaar later. Om de tijd te overbruggen, schreef ik me in voor de 3-jarige handleesopleiding van Ellen Duim. Ik dacht ‘ik doe een jaar’ en dan zie ik wel. Maar wow, wat was dit interessant. Ik was meteen verkocht en besloot dat ’t dan een dubbelpraktijk zou gaan worden (want die astrologie-opleiding ging ik ook doen).

Het feit dat ik zowel handlijnkundige als astrologe ben levert veel voordelen op. Beide oude kennisleren werken immers met dezelfde symbolentaal en door mijn kennis van zowel handlijnkunde als astrologie ontstaat er een soort van kruisbestuiving. Mijn kennis van astrologie kan ik inzetten bij een handanalyse en vice versa.

Ervaringen van anderen

Zij vertellen over het laten lezen van hun handen

Scheiding

Na mijn scheiding voelt het een beetje als ”de weg kwijt zijn” en “terug in de tijd vallen.” Ik was nieuwsgierig naar wat mijn handen te vertellen zouden hebben en of ik dat zou herkennen. Herkenning was er zéker en ik heb ook dingen gehoord die ik eerder niet zag. De bewustwording van mijn samengestelde en tegenstrijdige kwaliteiten verrijken mijn zelfbeeld. Ook jouw woordkeuze en zoeken naar duiding vond ik heel bijzonder. De zorgvuldigheid, betrokkenheid en interesse was hartverwarmend. Dat maakt ook dat het aankomt. Dank je wel Krista, ik heb van je kunde genoten!!

Marga van Koeveringe

Werk en privé

Vrienden van mij hadden een handlezing gedaan. Door hun ervaring ben ik het gaan onderzoeken en wilde ik zelf mijn handen laten lezen. Het was heel bijzonder om te ervaren wat mijn handen over me vertellen en hoe correct het was. Daarnaast is het interessant om te horen van Krista wat haar inbreng is met betrekking tot mogelijkheden qua werk. Ik zou anderen aanraden om Krista te consulteren omdat het voor iedereen interessant kan zijn om te horen wat jouw handen te vertellen hebben. Naar mijn ervaring kan het inzichten geven in vragen met betrekking tot zowel werk als privé.

Eloi Burke

Burn out

Ik had geen idee dat er zoveel staat geschreven in je handen. De belangrijkste gebeurtenissen en keuzes in mijn leven wist Krista feilloos te benoemen door de lijnen in mijn handen te bestuderen. Niet alleen wist Krista mij te vertellen wat mijn sterke en zwakke punten zijn, maar ook hoe mijn handen weergaven waar de knelpunten zitten tussen ratio en emotie. Door deze sessie heb ik meer inzicht gekregen in mijn karakter en heb ik richtlijnen gekregen om mijn valkuilen te vermijden. Dit consult gaat me zeker helpen om mijn weg te vinden na mijn burn-out. Dankjewel, Krista!”

Karin de Vries

Dit past bij jou

Een handlezing is voor jou als…

Als je nieuwsgierig bent om jezelf vanuit een ander perspectief te leren kennen
Als je wilt weten welke talenten en mogelijkheden er van nature bij je horen
Als je open staat om je eigen patronen te onderzoeken
Als je in contact wilt komen met je eigen spark, met dat wat jou echt voldoening geeft
Als je op zoek bent naar concrete handvatten om keuzes te maken die bij je passen
Als je jouw handen ziet als tools voor persoonlijke ontwikkeling
Als je inziet dat je zelf de kapitein van je eigen schip bent en dat je je handen als gids kunt inzetten (en niet om de toekomst te voorspellen, want daar gaat een psychologische handlezing niet over)
Als je open staat voor de wijsheid van een oeroud kennissysteem

Handleesconsult boeken?

Alle praktische informatie op een rij

Handleesconsult

 • TIJDELIJK NIET TE BOEKEN (praktijk is dicht in juni en juli)
 • Tijdsduur consult: 1,5 uur
 • Tarief: € 150
 • Betaling: ter plekke contant, via tikkie of vooraf via bank
 • Jouw geboortedatum: voorafgaand aan het consult maak ik jouw numeroscoop. Hiervoor heb ik jouw geboortedatum nodig.
 • Locatie consult: Bethaniënstraat 27, Amsterdam
 • Liever online? Op verzoek kan het consult ook online plaatsvinden via Skype of Zoom
 • Hoe nu verder? Stuur me bericht (via het invulformulier op de contactpagina) waarin je aangeeft dat je een handlezing wilt boeken. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met daarin een aantal mogelijke consultdata.
 • Eerst nog een vraag? Kan ook zijn dat je eerst nog wat wilt weten voordat je een handleesconsult boekt. Stuur mij dan ook een berichtje. Ik probeer je of via de mail een antwoord te sturen, of we bellen even met elkaar.
geef een handlezing cadeau bij Handleeslab van Krista

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau?

Wat dacht je ervan om een handlezing cadeau te geven?

Als je erover denkt om een handlezing cadeau te geven, neem dan contact met mij op. We kijken dan hoe we dat praktisch kunnen regelen. Kan namelijk zijn dat je een speciale dag op het oog hebt voor deze cadeau-sessie, dus dan ga ik kijken of ik dat in kan passen. 

Veel gestelde vragen

Kun je via een handlezing de toekomst voorspellen?

Nee, dat kan niet. Jouw handen kunnen namelijk veranderen. Dat is ook het bijzondere van onze handen. Als jij andere keuzes maakt, andere paadjes bewandelt, dan zie je dat na verloop van tijd in je handen terug. Jouw handen laten dus zien dat jij uiteindelijk de kapitein van jouw eigen schip bent. En dat is ook de reden dat een handlezer nooit toekomstvoorspellingen kan doen.

Kun je zien wanneer ik doodga?

Nee, dat kan ik niet zien. Handen kunnen veranderen in de loop van de tijd. Er kunnen lijnen bijkomen of vervagen. En dat heeft te maken onze innerlijke dynamiek. Jouw handen spiegelen jouw binnenwereld. Ze laten zien wat er nu speelt. Als jij veranderingen doorvoert, dan kun je dat na verloop van tijd in je handen terugzien. En juist dat veranderlijke karakter van onze handen geeft aan dat een handlezer nooit concrete toekomstvoorspellingen kan doen. En dus ook niet kan zien wanneer je dood gaat. 

Is handlezen wetenschappelijk bewezen?

Nee, handlezen is niet wetenschappelijk bewezen. Maar dat is niet omdat het niet zou kloppen, maar omdat het geen onderwerp van wetenschappelijk onderzoek is. De laatste grote studie, The laws of scientific handreading van William G. Benham is gepubliceerd in het jaar 1900. In onze tijd komt de Amerikaanse handanalist Richard Unger het dichtst bij een wetenschappelijke aanpak. In zijn boek Lifeprints doet hij verslag van zijn bevindingen gebaseerd op 30 jaar onderzoek en statistische analyse van 300.000 vingerafdrukken.

Ik twijfel tussen een handlezing of een horoscoopduiding: wat moet ik kiezen?

Het leukste is natuurlijk om zowel jouw handen als jouw horoscoop te raadplegen. Maar als je dan toch moet kiezen, begin dan met een handlezing. Jouw handen vertellen jou namelijk niet alleen over jouw soul desires, maar – belangrijk! – ook hoe het nu met jou gaat. Hoe je in je vel zit. Of je de energie hebt om al jouw talenten en mogelijkheden in de wereld te zetten. Een horoscoopduiding vormt dan een prachtige tweede – verdiepende – stap.

Jouw handen zijn jouw wegwijzers

Maak gebruik van de wijsheid van jouw handen om je eigen pad te vinden

jouw handen zijn jouw wegwijzers

Pin It on Pinterest