Handlezing

Ontdek de routekaart in jouw handen en gebruik jouw handen als wegwijzer op jouw levenspad
Vergroot je zelfinzicht via een handlezing

Wat kan een handlezing voor jou betekenen?

Via een handleessessie krijg je praktische handvatten om keuzes te maken die bij jou passen. Handlezen gaat namelijk niet over voorspellen, maar over het vergroten van zelfkennis.

Een handlezing geeft inzicht in:

 • jouw talenten en mogelijkheden

 • jouw valkuilen en patronen

 • jouw diepere verlangens in de zin van ‘wat wil ik nu echt’?

Ik ga je hier meer over vertellen, zodat je weet wat je kan verwachten als je een handleesconsult boekt bij mij.

Vorm van jouw handen, lijnen en patronen tonen samen het landschap van jouw binnenwereld

Via een handanalyse krijg je helderheid over jouw talenten en mogelijkheden

Een handlezing geeft inzicht in jouw talenten en mogelijkheden. Na bestudering van jouw handen kan ik je precies vertellen op welk vlak jouw unieke kwaliteiten liggen. Daarbij kijk ik niet alleen naar de lijnen in jouw handpalm, maar ook naar de vorm van jouw handen, de stand en lengte van de vingers, speciale patronen op de toppen van vingers en duimen en naar de verschillen tussen jouw linker- en rechterhand.

Een handlezing vertelt over jouw valkuilen en blokkades 

Tijdens het handleesconsult zal ik je ook wijzen op jouw valkuilen en blokkades. Via een handlezing krijg je ook helderheid over je eigen patronen, over daar waar je jezelf saboteert. En waardoor het minder makkelijk is om jouw talenten en mogelijkheden ook echt in de wereld te zetten. Uit ervaring weet ik dat deze informatie net zo waardevol kan zijn als het benoemen van talenten en mogelijkheden.

Een handlezing vertelt ook over jouw diepere verlangens

In jouw handen is ook informatie te vinden over jouw diepere verlangens, over dat wat je het aller-, aller-, allerliefste zou doen. Als handlijnkundige kan ik zien waar jouw ‘spark’ zit. Wat jou echt vanuit het diepst van je ziel voldoening zou schenken. Hoe bijzonder is het om tijdens een handlezing te ervaren dat deze informatie in je handen staat. Informatie waar je echt je voordeel mee kunt doen.

Het lezen van handen is dus geen kermisattractie en gaat ook niet om voorspellen

Bij een handanalyse gaat het dus niet om het voorspellen. De focus ligt echt op het benoemen van jouw specifieke talenten, valkuilen en verlangens. Met als doel dat je jezelf beter leert kennen en je eigen route kunt uitstippelen.

Jouw handen bevatten jouw persoonlijke routekaart

Een routekaart, die je altijd bij je draagt en die je kan helpen om keuzes te maken die bij jou passen.

Tijdens een handlezing bekijken we samen de persoonlijke routekaart van jouw leven

We zoomen als het ware uit en kijken naar het pad dat je hebt afgelegd. Waar sta je nu? Welke keuzes heb je in het verleden gemaakt? Welke gebeurtenissen waren belangrijk en hebben je gevormd tot wie je nu bent? Maar ook: welke oude patronen, welke versleten paden of valkuilen staan er in je hand? En wil je die paden blijven bewandelen of is het tijd voor een nieuwe route?

De toekomst ligt niet vast: handen kunnen veranderen

Maak je andere keuzes, bewandel je andere paden dan zul je dat op een gegeven moment in je handen terugzien. Er komen nieuwe lijntjes bij, bestaande lijnen kunnen vervagen of juist sterker worden. De toekomst ligt dus niet vast. Concrete antwoorden op levensvragen als ‘krijg ik kinderen’, ‘krijg ik een relatie’ of ‘wanneer ga ik dood’ kan je dan ook niet uit de hand halen. Gelukkig maar!

Wel kun je via een handlezing helderheid krijgen over vragen rondom relaties of werk

Een handanalyse kan je wel helpen om te zicht krijgen op deze thema’s. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je verwachtingen zijn ten opzichte van een relatie en welke valkuilen je op dat vlak voor jezelf creëert. Je krijgt dus duidelijkheid over je eigen rol in het relatiespel, wat niet betekent dat alle problemen meteen opgelost zijn. Een handanalyse kan echter wel het inzicht in je eigen functioneren vergroten en aangeven welke keuzes je kunt maken.

Welke vragen zijn er zoal tijdens een handlezing?

Tijdens een handlees-sessie kunnen verschillende vragen en onderwerpen besproken worden. Het kan gaan over relaties, werk, studiekeuze, gezondheid of ervaringen uit de jeugd.

In een handlezing kunnen de volgende vragen langskomen:

 • Ik zit op mijn werk niet lekker in mijn vel en zou het liefst iets anders doen. Maar wat?
 • Op welk vlak liggen mijn talenten?
 • Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind om te doen. Hoe maak ik uit al die mogelijkheden nu de juiste keuze?
 • Ik heb vaak conflicten op mijn werk en weet niet goed hoe ik daar mee om moet gaan.
 • Ik heb wel een relatie, maar we maken alleen maar ruzie met elkaar. Wat moet ik doen?
 • Op de een of andere manier lukt het me niet om me te binden. Hoe komt dat?

Via een handlezing krijg je handreikingen om keuzes te maken die bij jou passen 

Maar wees wel realistisch, verwacht geen kant en klare oplossingen van een handanalyse. Die bestaan niet. De meeste levenspaden vertonen de nodige kronkels, dalen en bergen. Dat zal bij jou niet anders zijn. Tijdens een sessie kijken we samen naar dat pad en naar de mogelijkheden om andere keuzes te maken. Keuzes die beter bij jouw aard passen.

Een handlezing is geen wondermiddel

De eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat een handlezing natuurlijk geen wondermiddel is. Maar het kan je wel de energie geven om veranderingen door te voeren en de verlangens die in je sluimeren serieus te nemen. Dus wat let je om je handen eens te laten lezen en te kijken welke wijsheden daar in besloten liggen?

Zo verloopt het handleesconsult (kan zowel live als online):

1. Een handlezing start met het maken van handafdrukken

Bij een live handleesconsult beginnen we met het maken van handafdrukken.  Daarvoor gebruik ik inkt en een roller. Lezen uit de hand kan ook, maar dit is praktischer. Bovendien heb je meteen een foto van je innerlijk, een inner selfie van hoe je nu in het leven staat. Na verloop van tijd kunnen er nieuwe lijnen bijkomen, oude lijnen kunnen vervagen of juist sterker worden. Wanneer je nieuwe afdrukken laat maken, is het leuk om deze te vergelijken. Zo krijgt je een mooi beeld van je eigen levenspad.

Handlezing liever online?

Bij een online handleesconsult maak je je eigen handafdrukken met een speciaal inktvel wat ik je toestuur. Je ontvangt ook een instructievel waarin precies uitgelegd wordt hoe dit werkt. Over het algemeen gaat dit heel goed.

2. Voor we beginnen met de handanalyse…

Bij een live handleesconsult neem ik even de tijd om rustig naar jouw handafdrukken te  kijken. Bij een online consult heb ik dat natuurlijk al gedaan, nadat ik jouw ingescande handafdrukken via de mail heb ontvangen.

3. Start van de handlezing

Het handleesconsult begint op het afgesproken tijdstip. Ik leg uit wat we gaan doen en vind het ook belangrijk om van jou te horen wat jouw verwachtingen zijn. Misschien heb je een specifieke vraag op gebied van relaties, studiekeuze of werk waar je naar wilt kijken. Het kan ook zijn dat er niets speciaals speelt, maar dat je gewoon wilt weten waar je nu staat. Daar beginnen we sowieso. Op het punt waar je nu staat. Hoe je nu het leven ervaart. Vandaar uit gaan we verder de handen in en komen we vanzelf langs de paden die je bewandeld hebt. Zie het maar als een gezamenlijke verkenningstocht.

Geluidsopname van het consult

Als je wilt kun je het consult opnemen. Na afloop heb je dan afdrukken van je handen en een consult om nog eens na te luisteren. Opnemen kan tegenwoordig makkelijk via de mobiel, maar op verzoek kan ik het ook voor je opnemen. Ik stuur je het geluidsbestandje dan toe via We Transfer. De opnamekwaliteit kan ik echter niet garanderen.

In deze ruimte houdt Krista Rosendahl astrologische consulten en handlezingen

Boek nu jouw handleesconsult

Praktische informatie handlezing

Bij praktijk voor soulsearching kun je via een handlezing jezelf beter leren kennen

Handleesconsult

 

 • Tijdsduur consult: 1,5 uur
 • Tarief: €120
 • Betaling: ter plekke contant, via tikkie of vooraf via bank
 • Locatie consult: Bethaniënstraat 27, Amsterdam
 • Liever online? Op verzoek kan het consult ook online plaatsvinden via Skype of Zoom.

Pin It on Pinterest