Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Spiegels van lichaam en ziel

Over handlezen

Handleeskunde legt een connectie tussen onze handen en onze innerlijke belevingswereld

Handleeskunde legt een betekenisvolle connectie tussen onze handen en onze innerlijke gevoels- en gedachtewereld. Dat is het uitgangspunt van de handleeskunde.

Handleeskunde heeft net als astrologie haar wortels in de oudheid. In de loop van 5.000 jaar is er een enorme hoeveelheid kennis opgebouwd over onze handen als spiegels van lichaam en ziel. Het is heel bijzonder om te ontdekken dat niet alleen de vorm van je handen, maar ook al die lijntjes in je handpalm een betekenis hebben. Eigenlijk is het een soort van landkaart van jouw innerlijk. Mooie is dat je deze kaart altijd bij je hebt en nog mooier is dat je ‘m kunt gebruiken als wegwijzer op je levenspad.

Kompas van de ziel

Wat kunnen je handen je vertellen? Hoe kunnen je handen dienen als levenskompas? En hoe werkt dat eigenlijk? Of is het allemaal onzin? Om dat voor jezelf uit te maken, is het handig er iets meer van af te weten.

Spiegels van lichaam en ziel

Onze handen onthullen meer over onszelf dan we denken. Kun je jezelf voorstellen zonder je handen? Waarschijnlijk niet. Onze dagen zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gevuld met taken die onze handen dankzij de nauwe hand-hersenverbinding zonder ‘nadenken’ simpelweg uitvoeren. Dit zou kunnen verklaren dat wat er bij ons van binnen gebeurt in onze handen wordt geregistreerd. We gaan er in de handlijnkunde van uit dat de handen spiegels van lichaam en ziel zijn.

Handen vertellen het verhaal van je leven…

Wanneer je in je handen kijkt werp je dus eigenlijk een blik op je innerlijk. De vorm van je hand, de lengte en stand van je vingers, de lijnen in je handpalm en de patronen op je vingertoppen vertellen het verhaal van jouw leven. Ze geven aan waar je talenten en ambities liggen, maar ook waar je blokkades voor jezelf opwerpt. Zo laten ze bijvoorbeeld zien of je gevoel en je verstand samenwerken of continu met elkaar in de clinch liggen.

Jouw handlees-tools

Meer weten van jouw handen als landkaart van jouw innerlijk?

Handleesconsult

Via een handlezing krijg je zicht op jouw unieke talenten en mogelijkheden, maar ook op jouw hindernissen en valkuilen.

Online cursus Handlezen

Je maakt kennis met de bijzondere wereld van het handlezen. Na afloop kijk je gegarandeerd anders naar je eigen handen (en naar die van anderen).

Workshop handlezen

Via jouw eigen handafdrukken maken we een reis door het bijzondere landschap van de handleeskunde.

Bijzonder cadeau?

Geef een handleesconsult cadeau en geef jouw dierbare een levenswegwijzer.

Cadeaubon Handleesconsult van Handleeslab

Pin It on Pinterest