Over astrologie

Een oeroud psychologisch duidingssysteem
Astrologielab Krista Rosendahl

‘Daar wil ik meer van weten’ Of: ‘allemaal onzin’

Als ik vertel dat ik astroloog ben, krijg ik steevast een van beide reacties. Die laatste reactie kan ik me overigens wel goed voorstellen. Het beeld van astrologie wordt nu eenmaal gekleurd door de horoscooprubriek in krant of tijdschrift.

Je weet wel. ‘Een mooie dag voor de liefde, Vissen’. Of: ‘Pak nu achterstallig onderhoud aan, Maagd’. Best grappig om te lezen, maar ’t heeft niet veel met astrologie te maken.

Wat is astrologie dan eigenlijk?

Astrologie legt een verband tussen verschijnselen aan de hemel en gebeurtenissen op aarde. Dat beiden met elkaar te maken hebben zal overigens niemand ontkennen. Ons leven op aarde dankt zijn structuur immers aan de donkere hemel boven ons. Denk aan het ritme van dag en nacht. De afwisseling van de seizoenen.

Maar een astroloog gaat nog een stapje verder. Een astroloog kent namelijk betekenis toe aan bepaalde standen van de Zon, de Maan en de planeten. Die kennis is niet van vandaag op morgen ontstaan. Integendeel. Daar is een langdurig traject van observatie aan vooraf gegaan. En met langdurig bedoel ik: 5.000 jaar!

 

Tijdlezers

Door al dat geobserveer hebben astrologen zich ontwikkeld tot ware experts van de tijd. En daar kunnen wij allemaal ons voordeel mee doen. Denk bijvoorbeeld aan jouw eigen geboortemoment. Waarschijnlijk staat de tijd ergens op jouw geboorteakte genoteerd. Je bent om 14.10 geboren of 7 minuten na middernacht. Om maar een voorbeeld te geven.

Voor astrologen is deze tijd bijzonder. Het is meer dan gewone kloktijd. Elk tijdstip heeft namelijk zijn eigen dynamiek oftewel zijn eigen krachtenveld. Een astroloog kan dit unieke krachtenveld duiden en is daarmee in zekere zin een lezer van de tijd.

Wil je meer inzicht in je eigen psychische dynamiek?

Dit zijn jouw astrologische tools

Consult Geboortehoroscoop

Via jouw geboortehoroscoop krijg je zicht op een schatkist aan mogelijkheden die alleen door jou verwezenlijkt kunnen worden

Consult Jaarhoroscoop

Via een jaarhoroscoop krijg je helderheid over thema’s die nu spelen

Online cursus Maansknopen

Via Maansknopen krijg je zicht op de dieperliggende rode draad van jouw leven.

Op zoek naar een bijzonder cadeau?

Geef een astrologisch consult of een online cursus over Maansknopen!

cadeaubon astrologie praktijk Krista Rosendahl
Vind jouw eigen pad via jouw horoscoop
Vind je eigen richting met hulp van astrologie
Horoscooptekening Astrologielab
Laat jouw eigen licht schijnen

Pin It on Pinterest