Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Op zoek naar een astroloog in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een astroloog in Amsterdam om jouw horoscoop te duiden?

Als je op zoek bent naar een astroloog in Amsterdam, ben je hier aan het goede adres. Sinds een aantal jaar heb ik een praktijk als astroloog in hartje Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Wat kan een astroloog voor jou betekenen?

Als astroloog kan ik jouw geboortehoroscoop duiden en jou wijzen op talenten en mogelijkheden, die alleen jij kunt verwezenlijken.

Misschien weet je al het een en ander van jouw eigen horoscoop. Er is immers overal heel veel informatie over astrologie te vinden. Superleuk om te lezen, maar het blijven uiteindelijk allemaal losse brokjes informatie. De kracht van een professionele horoscoopduiding zit ‘m nu juist in het samenbrengen van al die losse gegevens.

Een horoscooptekening is namelijk een volstrekt uniek krachtenveld, wat op fascinerende manier laat zien hoe jij van binnen bent bedraad.

En met deze kennis kun je echt je voordeel doen.

Ingang van praktijk handleeskunde in Amsterdam

Wat doet een astroloog eigenlijk?

Een astroloog vertaalt de astrologische symbolen uit de horoscooptekening naar concrete inzichten

Op basis van jouw geboortegegevens maakt een astroloog een horoscooptekening

In vroegere tijden was dit een hele exercitie, maar tegenwoordig werken de meeste astrologen met professionele astrologische software. Dus na het invoeren van jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd heb je in no time een horoscooptekening. Er zijn verschillende sites met een dergelijk programma, waar je na het invoeren van jouw gegevens zelf een horoscooptekening opvraagt.

Maar dan begint het eigenlijke werk voor de astroloog, namelijk het duiden van de horoscooptekening

Het duiden van de horoscooptekening is natuurlijk waar het om draait. Want met die horoscooptekening alleen kun je niet zoveel. Uiteindelijk krijgt de horoscoop waarde als je de astrologische symbolen weet te vertalen naar inzichten waar jij echt iets mee kan.

In de juiste vertaalslag van de astrologische symboliek naar praktische handvatten schuilt de expertise van de astroloog

De expertise van de astroloog zit ‘m in het maken van de vertaalslag van allemaal losse symbolen naar een samenhangende en betekenisvolle duiding. Het je eigen maken van de astrologische symbolentaal is ingewikkelder dan vaak wordt gedacht en vergt een aantal jaren studie. Enigszins vergelijkbaar met het leren van een nieuwe taal. Zelf heb ik indertijd bij topastrologe Karen Hamaker de vier-jarige opleiding tot beroepsastroloog gevolgd. 

Jouw geboortehoroscoop uitgelegd

Als astrologe kan ik je helderheid geven over een groot aantal levensthema’s

Krista Rosendahl heeft een praktijk als astroloog en handlijnkundige

Door bestudering van jouw unieke krachtenveld (geboortehoroscoop) kan ik je inzicht geven over de volgende thema’s:

  • Wat is jouw essentie? Hoe ziet jouw unieke licht eruit?
  • Op welk levensgebied wil je jouw unieke licht neerzetten?
  • Waar zit jouw krachtbron?
  • Hoe ziet jouw innerlijk ontwikkelingspad eruit?
  • Welke hindernissen kom je tegen?
  • Hoe zien jouw uitdagingen eruit?
  • Over welke talenten beschik jij?

Pin It on Pinterest