Op zoek naar een astroloog in Amsterdam?

Wil je jouw geboortehoroscoop nu eens echt goed laten duiden door een pro?
Astrologielab Krista Rosendahl

Ben je op zoek naar een astroloog in Amsterdam om jouw horoscoop te duiden?

Als je op zoek bent naar een astroloog in Amsterdam, ben je hier aan het goede adres. Sinds een aantal jaar heb ik een praktijk als astroloog in hartje Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Wat kan een astroloog voor jou betekenen?

Als astroloog kan ik jouw geboortehoroscoop duiden en jou wijzen op talenten en mogelijkheden, die alleen jij kunt verwezenlijken. Vergeet even de horoscooprubrieken in tijdschriften en op astrologiesites. Superleuk om te lezen, maar het blijven uiteindelijk allemaal losse brokjes informatie. De kracht van een professionele horoscoopduiding zit ‘m nu juist in het samenbrengen van al die losse gegevens.

Een horoscooptekening is namelijk een volstrekt uniek krachtenveld, wat op fascinerende manier laat zien hoe jij van binnen bent bedraad.

En met deze kennis kun je echt je voordeel doen.

 

Ingang van praktijk handleeskunde in Amsterdam

Wat kan een astroloog jou vertellen over jezelf?

Een astroloog kan heel veel verschillende inzichten uit een horoscooptekening halen

Om ’t wat concreter te maken, noem ik er hier een aantal:

 • Een astroloog kan jou vertellen hoe je jezelf in de wereld wilt neerzetten.
 • Een astroloog geeft aan waar jouw krachtbron zit.
 • Een astroloog ziet op welk van de 12 levensgebieden jij je wilt ontwikkelen.
 • Een astroloog kan jou vertellen waar jouw ‘slagveld’ zich bevindt: het levensgebied waar je het gevoel hebt dat de aarde elk moment in tweeën kan splitsen.
 • Een astroloog kan na analyse van de totale horoscoop aangeven hoe jouw talenten-tool box eruitziet.
 • Een astroloog kan jou vertellen wat je in een partner zoekt en ook hoe jouw eigen relatie-instrumentarium eruitziet.

 

Gebruik jouw geboortehoroscoop als wegwijzer op jouw levenspad

Vragen die vaak gesteld worden aan een astroloog

Sinds ik als astroloog mijn praktijk ben gestart, krijg ik vaak vragen die te maken hebben met wat een astroloog nou eigenlijk doet en hoe je astroloog kunt worden. Maar de vraag die het meest gesteld wordt is of een astroloog inhuren eigenlijk wel nodig is. Je kunt tegenwoordig toch alles op internet vinden?

Ik ga je op deze vragen een antwoord geven en zal je uiteindelijk ook vertellen wat de meerwaarde van een astroloog is. En, ook niet onbelangrijk, wat de reden is dat een astrologisch consult relatief gezien best prijzig is. Want die vraag wordt me (terecht overigens) ook vaak gesteld.

 

Wat doet een astroloog?

Simpel gezegd: een astroloog maakt op basis van jouw geboortegegevens een horoscooptekening. In vroegere tijden was dit een hele exercitie, maar tegenwoordig werken de meeste astrologen met professionele astrologische software. Dus na het invoeren van jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd heb je in no time een horoscooptekening. Er zijn verschillende sites met een dergelijk programma, waar je na het invoeren van jouw gegevens zelf een horoscooptekening ontvangt.

Op basis van jouw geboortegegevens maakt een astroloog een horoscooptekening

Maar dan begint het eigenlijke werk, namelijk het duiden van de horoscooptekening. Want met die horoscooptekening kun je niet zoveel. Uiteindelijk krijgt de horoscoop waarde als je de astrologische symbolen weet te vertalen naar inzichten waar jij echt iets mee kan.

Een astroloog vertaalt de astrologische symbolen uit de horoscooptekening naar concrete inzichten

In de juiste vertaalslag van de astrologische symboliek naar praktische handvatten schuilt de expertise van de astroloog. Want laat ik eerlijk zijn; het je eigen maken van de astrologische symbolentaal in best ingewikkeld en vergt de nodige studie. Enigszins vergelijkbaar met het leren van een nieuwe taal.

Hoe word je astroloog?

Kom ik meteen op de volgende vraag: hoe word je astroloog? Simpel, door het volgen van een gedegen astrologie-opleiding. Zelf heb ik van jongsaf aan al veel verschillende astrologie-cursussen gevolgd en astrologieboeken gelezen. Maar toen ik na 25 jaar werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven besloot om het roer om te gooien en astroloog te worden, heb ik de 4-jarige beroepsopleiding bij Karen Hamaker gevolgd.

Nogmaals: is een astroloog raadplegen wel nodig, je kunt toch ook altijd zelf op internet vinden?

Andere vraag is of het inhuren van een astroloog wel nodig is. Alle informatie staat toch op internet. Inderdaad, zeker de laatste jaren, is er ongelooflijk veel astrologische informatie op het internet te vinden. Dus ja, je kunt ook zelf met het duiden van je eigen horoscoop aan de slag gaan. Het lastige is alleen: er zijn zoveel factoren waar je rekening mee moet houden.

Kracht van een astroloog zit in het samenbrengen van verschillende horoscoopfactoren

De overvloed aan astrologische factoren maakt het zelf duiden best ingewikkeld. Want uiteindelijk zit de kracht van de duiding in de synthese, oftewel het samenbrengen van al die verschillende horoscoopgegevens. Het gaat er overigens niet om dat er een gladgestreken verhaal ontstaat. In een horoscoopduiding komen juist vaak spanningsbronnen en tegengestelde behoefte patronen naar voren.

Als astroloog kan ik spanningsvelden benoemen en zien waar je jezelf afremt

En echt, het kan heel verhelderend werken om te horen waar jezelf afremt, saboteert of waar bepaalde angsten een schaduw werpen over de talenten en mogelijkheden die je ook hebt.

Tot slot: waarom is een professioneel astrologieconsult best wel aan de prijs?

Dat heeft te maken met de nodige voorbereidingstijd. Als jij bij mij een consult boekt, ben ik vaak toch wel minimaal 3 uur bezig om tot een juiste duiding te komen. Tuurlijk kan ik een quick scannend wel al het nodige vertellen, maar voor een uitgebalanceerd beeld moet je er toch wel meer tijd aan besteden. Zie een horoscoopduiding als een investering in jezelf en als een leidraad waar je de rest van je leven profijt van hebt.

 

Krista Rosendahl praktijk

Laat jouw horoscoop duiden door een pro

Tijdens de horoscoopduiding in mijn praktijk in Amsterdam bekijken de hemelkaart die jij bij jouw geboorte kreeg

Door bestudering van deze hemelkaart kan ik je helderheid geven over de volgende issues:

 • Wat is jouw essentie? Hoe ziet jouw unieke licht eruit?
 • Op welk levensgebied wil je jouw unieke licht neerzetten?
 • Waar zit jouw krachtbron?
 • Hoe ziet jouw innerlijk ontwikkelingspad eruit?
 • Welke hindernissen kom je tegen?
 • Hoe zien jouw uitdagingen eruit?
 • Over welke talenten beschik jij?

Deze kennis stelt je in staat om keuzes te maken die echt bij jou passen. En het leven te vinden wat bij jou hoort.

Puzzelstukjes op zijn plaats

Ik wilde graag een geboortehoroscoop laten maken, omdat ik met allerlei grote levensvragen bezig was. Al tijdens het consult begonnen alle puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Mijn geboortehoroscoop laat zien wat mijn doel van dit leven op aarde is, dat ik mijn eigen pad kan gaan lopen en zelf de leiding mag nemen. Ik raad anderen aan om Krista te consulteren omdat zij zeer deskundig en echt met een zielspassie een mooie en heldere uitleg geeft van de geboortehoroscoop. Het klopt echt voor 100%, hier kan niemand om heen!

Wim de Vries

Pin It on Pinterest