Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Op reis door de hand in 10 stappen

Online handleescursus

Deze online cursus wordt vernieuwd en is tijdelijk niet te bestellen.

Je kunt hier wel lezen uit welke onderdelen de cursus opgebouwd wordt en ook wat deze kennis jou kan brengen.

Jouw handen kun je zien als jouw persoonlijke routekaart

Door bestudering van deze kaart krijg je zicht op je talenten en mogelijkheden, op dat wat je misschien het liefst in het leven zou willen doen. Tegelijk kom je er ook je belemmeringen in tegen, dat wat jou ervan weerhoudt om in je eigen kracht te gaan staan. Inzicht hierin kan je helpen om andere keuzes te maken. Je handen kunnen je dus letterlijk de weg wijzen.

Online cursus handlezen

In deze online handleescursus van een dag maak je kennis met de bijzondere wereld van de handleeskunde. Je krijgt zicht op waar je allemaal op moet letten bij het lezen van handen. Zie de cursus als een appetizer: je krijgt allerlei inzichten, het maakt nieuwsgierig naar meer en na afloop kijk je gegarandeerd anders naar je eigen handen (en naar die van anderen).

Deze online handleescursus is als een snelkookpan

In een dag tijd maak je kennis met alle facetten van de handlijnkunde. Na een korte introductie (wat is handlezen nu eigenlijk) komt er meteen een opdracht, die je meer vertelt over jouw linker- en rechterhand. In de vervolgopdrachten laten jouw handen zien hoe je nu in de wereld staat. Of je goed geaard bent of met je hoofd in de wolken zit. Je bestudeert je handpalm als de spiegel van jouw innerlijk landschap en leert meer over wat de primaire lijnen (levenslijn, hoofdlijn en hartlijn). Vervolgens ga je onderzoeken in hoeverre je jouw talenten in de wereld zet. En je leert meer over het meest fascinerende aspect van het handlezen: de patronen op jouw vingertoppen en duim.

Na afloop van de online cursus handlezen heb je inzicht in:

+ je kunt zelf een mini-handlezing doen

  • Basis van het handlezen: je weet waar je op moet letten
  • Hoe sta je nu in het leven? Neem je voldoende ruimte voor jezelf of maak je jezelf te klein? Ben je goed geaard of zit je te veel met je hoofd in de wolken?
  • Hoe kom je over op anderen? Ben je open of gesloten?
  • Ben je een doener of een denker?
  • Wat past beter bij jou: samenwerken of zelfstandig werken?
  • Waar zit je jezelf dwars?
  • En nog tal van andere inzichten
In 10 lessen leer je in de cursus handlezen alles over je eigen handen plus checklist voor eigen handlezing

Pin It on Pinterest