Solaar

Jouw persoonlijke jaarhoroscoop
symbool astrologie praktijk voor soulsearching

Een solaar geeft een beeld van de thema’s die nu en komend jaar in jouw leven spelen

Vergelijk het met een zaklamp op een donker pad. Een solaar (jouw persoonlijke jaarhoroscoop) beschijnt een deel van jouw levenspad; het laat zien welke thema’s je het komend jaar kunt verwachten.

Een solaar loopt van verjaardag tot verjaardag en heeft dus een geldingsduur van 1 jaar. Met andere woorden: naast dat je 1 geboortehoroscoop hebt, heb je dus elk jaar een nieuwe solaar. 

Persoonlijke ontwikkeling

Ik was op zoek naar een astrologe die mij wat inzichten zou kunnen geven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het consult nam Krista me mee op een boeiende reis door mijn solaar.
Haar heldere en beeldende manier van duiden heeft me veel bevestiging en vertrouwen gegeven dat ik op mijn pad zit.
​​​​Ik raad iedereen aan om een consult bij Krista te laten doen! Het is zo interessant èn treffend!

Linda Bell

Concreet gezegd:

 Een solaar geeft aan:

 • Is het een jaar van veel contacten, uitwisseling of juist een jaar van inkeer?
 • Is het een jaar van ideeën of een jaar van uitvoeren? Zit je in de rol van architect of van bouwmeester?
 • Op welk levensterrein wil je het komend jaar je ego ontplooien?
 • Op welk levensgebied zijn er veranderingen te verwachten?
 • Van waar komt de tegenwind? Op welk levensterrein krijg je te maken met beperkingen?

Hoe werkt een solaar?

Een solaar is een tijdelijke horoscoop met en werkingsduur van een jaar

Als je een solaar maakt, koppel je de hemelkaart van dit moment, dus hoe de planeten nu staan, aan jouw geboortehoroscoop. En tussen deze twee hemelkaarten, jouw persoonlijke hemelkaart en de huidige hemelkaart, ontstaat een interactie. Een planeet die nu op een bepaalde graad binnen de dierenriem staat kan bijvoorbeeld een punt raken uit jouw geboortehoroscoop en iets in jou triggeren.

Een solaar kan nieuwe interesses en nieuwe behoeften tonen

Zie het maar alsof er iemand aan je deur staat, aanbelt en iets van je wil. Er ontstaat een interactie, een wisselwerking. Je wordt ergens op gewezen, ergens aan herinnerd. Er wordt iets onder jouw aandacht gebracht. Deze interactie zet iets in gang; er kunnen nieuwe behoeften ontstaan of nieuwe inzichten en nieuwe interesses. Maar het is tijdelijk, de verbinding wordt weer verbroken en er ontstaan weer andere verbindingen. De ervaring neem je mee en zo ontwikkel je je en vormt zich stap na stap een bepaald pad: jouw levenspad.

Een solaar geeft aan welke thema’s nu spelen

Aangezien de bewegingen aan de hemel vast liggen, kan een astroloog vanaf het moment dat je geboren bent, zien op welke leeftijd de verschillende verbindingen zich zullen voordoen. Het grondpatroon van je leven ligt vast.

Maar dat wil niet zeggen dat alles al vastligt. Integendeel. We hebben als mens ook nog zoiets als een vrije wil. Hoe je omgaat met tijdelijke verbindingen ligt aan jezelf. Leer je ervan, herken je op een gegeven moment je eigen valkuilen? Of zwem je ieder keer in dezelfde fuik? Kun je meegaan met de stroom van het leven, kun je accepteren dat het soms voor bepaalde zaken ‘de tijd niet is’ of zit je continu in de strijdmodus?

Een solaar loopt van verjaardag tot verjaardag

Een solaar loopt van verjaardag tot verjaardag. Op deze speciale dag wordt als het ware voor jou een nieuw jaar geboren, met nieuwe mogelijkheden en nieuwe interesses. Zo kun je elk jaar, op de dag van jouw geboorte, een nieuwe solaar laten maken. Nogmaals: de solaar heeft een tijdelijke werking. Volgende jaar heb je immers weer een nieuwe. Een solaar wordt daarom ook wel persoonlijke jaarhoroscoop genoemd.

Boek een consult

Praktische informatie solaar (jaarhoroscoop)

Completer beeld

Recent heeft Krista voor het tweede jaar op rij haar licht laten schijnen op mijn solaar. Ik ervaar dat hierdoor een proces ontstaat waardoor je sterk in verbinding staat met wat de planeten “te vertellen hebben”. Door ook terug te kijken naar voorgaande jaren (en de radix), ontstaat een steeds completer beeld van hoe het script zich ontvouwt. Enorm waardevol!

JC

Consult Solaar (jaarhoroscoop)

 

 • Tijdsduur consult: 1,5 uur
 • Tarief: €175 (incl. voorbereidingstijd)
 • Betaling: vooraf via bank– dit i.v.m. voorbereidingsuren (bankgegevens stuur ik in bevestigingsmail).
 • Voor het maken van een goede solaar heb ik 4 dingen nodig: jouw geboortedatum, geboorteplaats, exacte geboortetijd & (belangrijk) de plaats waar je op het tijdstip van je verjaardag bent.
 • Locatie consult: Bethaniënstraat 27, Amsterdam
 • Liever online? Op verzoek kan het consult ook online plaatsvinden via Skype of Zoom

Pin It on Pinterest