Combinatiepraktijk Astrologielab en Handleeslab Krista Rosendahl

Reviews

Gebruik jouw handen en horoscoop als wegwijzers

Nieuwsgierig naar wat een handlezing of horoscoopduiding voor jou kan betekenen? Laat je dan inspireren door de ervaringen van zij die jou voorgingen.

Nadenkend over mijn carrièrepad en mijn toekomst

Druk en onrust in mijn hoofd, nadenkend over mijn carrièrepad en mijn toekomst, was dit het moment voor mij om een handlezing te boeken.Ik vond het spannend maar tegelijkertijd ook nieuwsgierig om mijn handen te laten lezen door een persoon die mij niet kende.
Het was verrassend en bijzonder om te horen dat Krista zoveel uit mijn handlijnen kon lezen.
Als een toeschouwer keek ik naar mijzelf, de persoon die Krista nauwkeurig en zorgvuldig beschreef.
Het was ook een bevestiging van wat ik al wist en wie ik ben. Krista heeft mij rust en handvatten gegeven waarmee ik verder kan. Met de woorden die Krista koos, voorzichtig en respectvol, creëerde zij een veilige en open sfeer. Krista is een fijne, warme persoonlijkheid met passie die aan je handen toevertrouwt. Blij dat ik je gekozen heb, bedankt Krista!

Mariska Atmodimedjo

Op een spirituele manier naar oude patronen laten kijken

Nieuwsgierigheid naar wat er geschreven staat in handen en of ik dit herken, was de reden om een handlezing te boeken. Het was voor mij een bevestiging van wat je zelf al weet, maar juist daardoor een extra motivatie om toe te geven aan bepaalde gedachten. Je krijgt inzicht in oude patronen en karaktereigenschappen, die als een paal boven water staan.
Het is verfrissend om een onbekende, geleerde, ervaren en open persoon op een meer spirituele manier naar je oude patronen te laten kijken. Op elk moment in je leven is dit interessant om te horen en kun je datgene meenemen wat je aan het denken heeft gezet.

Nathalie Goossens

Waar sta ik nu in mijn leven

Afgelopen winter is mijn vader overleden en dit heeft mij er toe gebracht om een periode in te lassen waarop ik mijn leven ga beschouwen. Daarbij kijk ik terug op mijn leven tot nu toe en wilde ik graag onderzoeken waar ik op dit moment sta in mijn leven. Het handleesconsult heeft mij inzicht gegeven in wie ik van oorsprong ben als persoon en wat mijn kwaliteiten en mijn valkuilen zijn. Daarnaast heb ik een beeld gekregen van mijn huidige situatie en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik zou anderen aanraden om Krista te consulteren omdat je handen kunnen laten zien waar je krachten en zwaktes zitten als persoon. Krista is een heel professionele handlezer die op een open en transparante wijze mij dit inzicht heeft gegeven.

Paulien Oosterhuis

Ruimte voor interactie en vragen

Reden om een handlezing te boeken was in eerste instantie gewoon vanuit nieuwsgierigheid en voor “de leuk”. Als tweede wilde ik mezelf nog beter leren kennen en was benieuwd wat er in mijn handen te lezen is. Door de handlezing voel ik me meer gesterkt in mijn eigen beleving en het geeft, naast vragen die me uitnodigen verder op onderzoek te gaan, ook weer wat richting / vertrouwen.
Ik zou een handlezing in het algemeen aanraden aan anderen omdat het interessant is en voor mij inzicht en wat stroming bracht.
Specifiek zou ik Krista aanraden vanwege haar diverse achtergrond. Ik houd van veelzijdigheid en dat is voor mij een extra uitnodiging geweest. Het gemak (Krista faciliteert op een fijne en open manier), de mogelijkheden (online of op locatie) en de snelle beschikbaarheid vond ik erg fijn. De lezing op zich verliep gemoedelijk en begrijpelijk, ruimte voor interactie en vragen, erg prettig! De tijd vloog voorbij. De mogelijkheid voor verder contact, indien gewenst, zorgt ervoor dat er ook tijd/ mogelijkheid is voor verdieping of verduidelijking.

Renate

Alle twee voor een mijlpaal

Samen met mijn zoon wilde ik graag een handlezing boeken omdat we alle twee voor een mooie mijlpaal staan in ons leven. Mijn zoon is nu volwassen en ik word bijna 50. We zijn op zoek gegaan en kwamen bij Krista uit en zijn heel blij en tevreden over de ervaring. Voor mij betekent het laten lezen van mijn handen dat ik even stilsta bij wat er NU is. Ik word bevestigd in een aantal keuzes die ik heb gemaakt of waar ik middenin zit. En het was heel mooi om Krista een aantal dingen te horen vertellen over mijn zoon die hem hopelijk helpen bij de start van zijn volwassen leven. Ik zou Krista aanraden omdat ik haar ‘geloof’, voor mij is ze een écht persoon die niet een kunstje doet. Bovendien was de ontvangst in haar bijzondere huis heel warm en hartelijk.

Christel van Batenburg

Mooie inzichten

Wat heb ik een mooie handlezing mogen ontvangen van Krista. Ik ben warm ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak in haar mooie ruimte. Krista heeft mij mooie inzichten en veel bevestigingen gegeven, waar ik mee aan de slag kan. Wat een mooie bewustwording. Heel fijn en zeker een aanrader! Dankjewel Krista!

Linda Bell

Analyse van mijn solaar

Krista heeft mijn verwachtingen overtroffen met haar diepgaande inzichten en nauwkeurige voorspellingen. De reden waarom ik een solaar heb laten maken, was om de energieën en invloeden van het komende jaar in kaart te brengen. Mijn solaar was echter al gemaakt toen het nieuwe jaar voor mij ongeveer al acht maanden liep. Dit maakte het extra spannend en leuk, omdat ik kon reflecteren op de afgelopen paar maanden. De analyse van mijn solaar en in samenhang daarmee mijn geboortehoroscoop was met diepgaande precisie gedaan. Haar inzichten waren treffend en boden een nieuw perspectief op mijn eigen ervaringen van dit jaar. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Vanaf het moment dat de sessie begon voelde ik me meteen op mijn gemak door Krista’s warme en vriendelijke benadering. Haar diepgaande kennis van astrologie en haar vermogen om complexe concepten op een duidelijke manier uit te leggen, maakten de sessie zowel verhelderend als boeiend. Krista heeft ook oog voor detail en haar vermogen om verbanden te leggen tussen verschillende aspecten van mijn solaar en geboortehoroscoop vond ik verbazingwekkend. Krista nam ook de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Haar kalme en rustgevende energie creëerden een atmosfeer waarin ik mij vrij voelde om openhartig de sessie bij te wonen. Kortom, mijn ervaring was geweldig. Bedankt Krista!

Tina

Absolute aanrader

Ik heb deze handlezing van mijn vrouw cadeau gekregen, maar ben altijd geïnteresseerd in nieuwe inzichten over mijn persoonlijkheid. Antwoord op de vraag wat voor mij de waarde is van het laten lezen van mijn handen, is als volgt: het zorgt ervoor dat ik verschillende zaken weer helder krijg. Vaak weet je het in je onderbewuste al en geeft dit duidelijkheid en vallen veel dingen op hun plaats. Het is heel leuk om (samen) te doen. Krista Rosendahl stelt je snel op je gemak, is helder en concreet en maakt het tot een mooie ervaring. Absolute aanrader op een prachtige plek in Amsterdam.

Paul

Dansen

Een handlezing geeft je stof tot nadenken over je kwaliteiten en hoe deze in te zetten in je leven. Denk er regelmatig aan terug. Het is goed om te horen van een ander welke kwaliteiten in je zitten. Aan de hand van deze lezing ben ik het dansen weer gaan oppakken.

Friederike

Boeiende reis door mijn solaar

Ik was op zoek naar een astrologe die mij wat inzichten zou kunnen geven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het consult nam Krista me mee op een boeiende reis door mijn solaar. Haar heldere en beeldende manier van duiden heeft me veel bevestiging en vertrouwen gegeven dat ik op mijn pad zit. Ik raad iedereen aan om een consult bij Krista te laten doen! Het is zo interessant èn treffend!

Linda

Wat is dit leuk

Ow ow ow wat is dit leuk!! En je hebt helemaal gelijk, hier wil ik wel echt meer van weten dus ga maar eens wat boeken lezen. Ik vind het alleen (nog) erg lastig om patronen in mijn vingertoppen (vingerafdrukken) te herkennen. Ik ga eens op zoek naar een vergrootglas, kijken of het me daarmee lukt. Heb ook geprobeerd met inkt maar ik heb best veel verticale lijntjes over mijn vingertoppen lopen en dat maakt het nog lastiger. Je hebt de cursus in ieder geval kei leuk en duidelijk opgezet. Dankjewel daarvoor!

Gwenn van de Brink

Duiding van mijn horoscoop met focus op carrière en liefde

Op een moment van twijfel en teleurstelling besloot ik een astroconsult bij Krista aan te vragen. Als net afgestudeerde wist ik niet goed hoe ik verder moest, zeker nadat het pad wat ik voor mezelf bedacht had niet mogelijk bleek op dit moment. Ik begon me af te vragen: zit ik überhaupt wel op het juiste spoor? Ik was benieuwd wat mijn geboortehoroscoop daarover kon vertellen. Ik had van tevoren twee thema’s aangegeven waar ik vooral geïnteresseerd in was, carrière en liefde. Het heeft me ontzettend veel inzicht gegeven, ik begrijp nu beter waar bepaalde gevoelens vandaan komen, waarom ik op een bepaalde manier handel en wat belangrijk voor mij is. Ik zou het enorm aanraden als je vast zit in denkpatronen of gewoon jezelf beter wil leren kennen. Krista had echt de tijd voor me genomen en aspecten van mezelf uitgelicht waar ik zelf helemaal niet zo bewust van was. Ik ga met meer vertrouwen in mezelf verder op zoek naar de volgende stap!

Anoniem

Het heeft indruk gemaakt

Poe, nou ik had tijd nodig om de ervaring te plaatsen of nou ja, terug op aarde te komen na de ervaring. Het heeft indruk gemaakt 🙂 Na een periode van veel werken, nadenken en soms stress had ik eindelijk ruimte voor rust en reflectie. In de rust en reflectie kwam ik tot de conclusie dat ik duiding en advies nodig had in een specifieke vorm. Het werd een handanalyse. Ik heb veel informatie gekregen over mezelf en aangeboren eigenschappen. Het was indrukwekkend om te horen dat wat in de handen getekend staat sterk overeenkomt met mijn werk en hoe ik mij door het leven beweeg. Het consult was bevestigend, motiverend en inspirerend. Ik sta er steviger door in mijn schoenen. De aangename ervaring komt door de persoonlijkheid en expertise van Krista. Krista is precies, brengt informatie duidelijk over en maakt een verhaal van haar analyse waardoor het beklijft.

Anoniem

Een super ervaring

Nieuwsgierigheid naar het proces en concreet om voor mezelf, zo aan het einde en begin van een levensjaar en kalenderjaar, eens stil te staan bij wie ik ben en wellicht wat ik mee wil nemen als learnings en ontwikkelingen voor het nieuwe jaar. Dat was de reden om een handlezing te boeken.
Ik vond het een verfrissende ervaring, als een soort gesprek met jezelf. Het zet je aan het denken, over de essentie van het leven, waar je staat en wat je wilt of zou kunnen bereiken. Daarnaast een mooi idee om wellicht vanuit deze eerste inzichten eens dieper te kijken naar bepaalde eigenschappen en ruimte te zoeken om hierin meer te ontwikkelen.
Ik zou een handlezing bij Krista aanraden omdat het een leuke manier is om even bij jezelf stil te staan, en daarbij vond ik Krista een fijne persoonlijkheid om dit bij te mogen doen. Een warm welkom op een fijne plek, een super ervaring!

Yara Kok

Nieuwe dosis bewustzijn

Uit nieuwsgierigheid heb ik de handlezing geboekt. En ook door de positieve ervaring van een vriendin die eerder een handlezing had laten doen. En natuurlijk mijn eigen positieve ervaring met de bespreking van mijn solaarhoroscoop. Het heeft mij voornamelijk zelfinzicht gebracht en daardoor een nieuwe dosis bewustzijn. De inzichten in de kunst van het handlezen zelf (waar ik nog weinig tot niks over wist) vond ik ook erg interessant en waardevol.

Anoniem

Gewone taal

Het was bijzonder te luisteren naar wat jij feitelijk kon afleiden uit de lijnen van mijn handen, waarin ik mijzelf herkende. Dit alleen al werkt ondersteunend naar je zelfbeeld toe, naar jezelf toe. Omdat er een soort objectiviteit en feitelijkheid in zit. Je wist immers niks van mij behalve mijn geboortedatum. Voor mij is het ook speciaal om dit in gewone taal te horen, waar ik ook vele therapeutische en hulpverlenerstaal heb mogen horen. Dat gewone taal element maakt het onbelast, gewoon, werkbaar, eenvoudig, direct. Gisteren werd een vriendin van mij, die ik in Utrecht ontmoette, zo enthousiast van mijn verhaal, dat ze aangeraakt werd en je misschien consulteren gaat.

Brenda van Dijk

In lijn met je soul desires

De handlezing was echt episch. Ongelooflijk interessant. De waarde zit ook in de handvatten die het je geeft om meer en meer in lijn te komen met je soul desires. Ik zou anderen willen aanraden om Krista te consulteren, omdat zij een enorm fijn mens is met een schat van kennis over ‘het leven’, wat zij met veel passie en enthousiasme deelt. Daarnaast zou ik haar aanraden omdat de inzichten die zij uit de handafdrukken haalt van grote waarde kunnen zijn voor de levenskeuzes die je kan maken. Natuurlijk moet je wel open staan voor de methodiek en de wijsheid van het handlezen.

Gijs Craenmehr

Verhelderend

Wat was het verhelderend voor mij en wat ben je duidelijk in het vertellen, heel fijn! Ondanks dat wij een virtuele afspraak hadden, was het heel prettig met je te praten. Je bent een fijn mens en ik voelde mij vertrouwd bij je. Krista, nogmaals dank en ik kom zeker bij je terug om mijn geboortehoroscoop op nog een ander onderwerp te laten duiden.

Vera Matthijsse

Licht laten schijnen op mijn solaar

Recent heeft Krista voor het tweede jaar op rij haar licht laten schijnen op mijn solaar. Ik ervaar dat hierdoor een proces ontstaat waardoor je sterk in verbinding staat met wat de planeten “te vertellen hebben”. Door de solaren als jaarringen te zien en ook terug te kijken naar voorgaande jaren (en de radix), ontstaat een steeds completer beeld van hoe het script zich ontvouwt. De dynamiek van de astrologie wordt gereflecteerd in de manier waarop Krista de jaarhoroscoop presenteert. Een diversiteit aan aspecten komt aan bod en uiteindelijk brengt ze alles samen tot de symfonie die het zonnestelsel via jouw leven afspeelt. Enorm waardevol!

JC

Oudtante

Mijn oudtante was een handlezer. Helaas heb ik nooit mijn hand door haar kunnen laten lezen. Ik was er erg benieuwd naar hoe het zou zijn. Een handlezing is een mooie manier om even bij jezelf stil te staan en meer over jezelf te weten te komen. Krista was erg gastvrij. Ik voelde me meteen thuis. Ze sloeg de spijker op de kop met haar consultering.

Tiele van Diepen

Op een kruispunt staan

Ik heb inmiddels wel meer dan 10 mensen doorverwezen aan Krista, zowel uit mijn vriendenkring als professionele werkomgeving. Ik doe het als ik merk dat mensen even hun eigen kracht niet meer zien of op een kruispunt staan. Mijn ervaring is dat je handen daarin veel kunnen vertellen. Maar er zijn nog veel meer redenen om Krista te consulteren… gewoon uit nieuwsgierigheid of eens een keer iets anders dan een reguliere coaching sessie. Ik vind het in ieder geval indrukwekkend dat 1 sessie je zo veel handvatten en inzichten geen over jezelf. Zelfs als je jezelf al best goed kent :-).
Simone Olthof

Inzichten in werk- en privévragen

Vrienden van mij hadden een handlezing gedaan. Door hun ervaring ben ik het gaan onderzoeken en wilde ik zelf mijn handen laten lezen. Het was heel bijzonder om te ervaren wat mijn handen over me vertellen en hoe correct het was. Daarnaast is het interessant om te horen van Krista wat haar inbreng is met betrekking tot mogelijkheden qua werk. Ik zou anderen aanraden om Krista te consulteren omdat het voor iedereen interessant kan zijn om te horen wat jouw handen te vertellen hebben. Naar mijn ervaring kan het inzichten geven in vragen met betrekking tot zowel werk als privé.

Eloi Burke

Grote levensvragen

Ik wilde graag een geboortehoroscoop laten maken, omdat ik met allerlei grote levensvragen bezig was. Al tijdens het consult begonnen alle puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Mijn geboortehoroscoop laat zien wat mijn doel van dit leven op aarde is, dat ik mijn eigen pad kan gaan lopen en zelf de leiding mag nemen. Ik raad anderen aan om Krista te consulteren omdat zij zeer deskundig is en echt met een zielspassie een mooie en heldere uitleg geeft van de geboortehoroscoop. Het klopt voor 100%, hier kan niemand om heen!

Wim de Vries

Input voor mijn sabbatical

Als input voor mijn sabbatical jaar besloot ik om mijn handen te laten lezen bij Krista. Open, nieuwsgierig en zonder enige voorkennis ben ik het consult ingegaan. Het is heel bijzonder hoe Krista in haar huiselijke setting een soort cocon weet te creëren waarin je je handen – die je zo vaak ziet en gebruikt – eens op een hele andere manier bekijkt. Ik heb genoten van de zorgvuldigheid waarmee Krista probeert aan te sluiten bij wat jou bij haar brengt. Krista deelt vanuit haar expertise veel over wat ze ziet, zonder zweverig of opdringerig te zijn omdat het immers in je hand geschreven staat. Ze denkt en voelt met je mee over hetgeen ze uit je handen afleidt met humor en oprechte interesse. Persoonlijk heb ik een mooie bevestiging gekregen, een aantal verbanden kunnen leggen en ik voel me gesterkt in de keuzes die ik gemaakt heb en de richting die ik ben ingeslagen. De handafdrukken en geluidsopname maken het helemaal af. Zodat je later op een rustig moment het allemaal nogmaals kunt doorleven. Iedereen die overweegt om een handleesconsult te doen om meer over zichzelf te leren kan ik Krista van harte aanbevelen.

Simone

Mezelf nog beter leren kennen

Ik vond het interessant om er achter te komen wat mijn handen te vertellen hebben. Ik leer mezelf innerlijk nog beter kennen in de laatste periode en een handanalyse vond ik een mooie aanvulling daaraan. Het was een zeer prettige ervaring waarin ik veel herkenning mocht vinden in de lezing. Het gaf mij ook meer zelfvertrouwen om mijn kwaliteiten te vertrouwen en ze meer te laten zijn.

Alejandra Diaz Anasagasti

Samen een nieuwe ervaring uitproberen

De reden om een handlezing te boeken was als verjaardagscadeautje voor een vriendin. Samen een nieuwe ervaring uitproberen. We hebben het nog wat na gesproken en vonden het vooral interessant om te horen wat er nou allemaal aan een hand af te lezen is. Het bracht ons weer een andere bewoording van hoe wij als mensen nu zijn en dat was interessant om te horen. Wij zouden dit mensen aanraden als zij op een rustige manier willen spreken over hoe zij als mens zijn aan de hand van je eigen hand en dit kan vervolgens weer nieuwe inzichten opleveren.

Jetske Brummer

True inner strength and weakness

I’m curious to know about how palmreading works in the Western practices. It is amazing to realize how the lines on my palm can reveal my true inner strength and weakness. I’m so grateful for your suggestion and guidance upon reading my hands. It shed some light on certain areas of my life. Also, it helps me to emphasize more on my positive traits, which I can improve, and make me aware of my negative traits which I can try to change. I may suggest that people should try hand reading at least once in a lifetime out of curiosity. If someone from my close circle is interested in hand reading, I would definitely recommend consulting with you.

Zaw Nyanzawhtet

Nieuwsgierig naar een handreading

Bedankt voor je tijd, aandacht en passie. Al een tijdje was ik nieuwsgierig naar een handlezing/ handreading. Op evenementen zoals Heksia en Elfia hoopte ik telkens dat dit werd aangeboden. Via Google kwam ik bij jou uit. Fijn dat het mogelijk was om zowel in je praktijk te komen als een online sessie. Je handleiding om thuis een handafdruk te maken en al je uitleg op je website was super duidelijk. Ik had geen specifieke vragen vooraf en voel me ook niet zoekende (in het leven). Voor mij was het puur nieuwgierigheid en “voor de leuk”. Heel bijzonder welke informatie er allemaal uit je handlijnen te halen valt! Rakend ook met mijn kwaliteiten, valkuilen, passies en leven. Alles was herkenbaar en gelukkig leef ik mijn leven vanuit deze kenmerken. Bedankt voor alles.

Merel Tindemans

Aha momenten

Een review doe ik niet zo vaak, maar ik had zoveel inspiratie na jouw gesprek en denk echt dat het anderen kan helpen, dus hierbij. Reden van het consult: ontdekken waar mijn kernkwaliteiten liggen, wat is als het ware mijn kind ‘imprint’. Wat past echt bij mij ofwel ‘hoe ben ik bedraad?’ En bewandel ik dan nu het juiste pad? Het consult geeft concrete inzichten in wie jij bent. Het geeft aha momenten – van ‘zo ben ik dus bedraad’, ‘daarom ga ik daarvan wel of niet op aan’ of: waarom raakt het mij zo dat ik mij slecht ga voelen? Het helpt mij om de koers te varen die ik wil, ook als die anders is dan anderen. Mijn letterlijke vuurtje mag ik opstoken, en daar hebben de mensen om mij heen ook profijt van zodra ik mij vol levensvuur voel.

Wanneer je verdieping zoekt in je ‘eigen gebruiksaanwijzing’ zowel privé als op werk, geeft dit enorme inzichten om verder te komen of juist vertrouwen in dat je het goede doet wat past bij jou. Krista is een hele fijne persoonlijkheid, waar je je direct op je gemak bij voelt en maakt dat je over diepe levensthema’s kan praten. Zij pakt de kernpunten vanuit een ander perspectief, in dit geval iets heel eigens je hand, zodat de lijnen in jouw hand jouw koers kunnen zijn.

Jennifer

Tweesprong op werkgebied of relatie

Ik was benieuwd welke dingen er in mijn handen stonden wat betreft mijn talenten. Door het laten lezen van mijn handen snap ik mezelf beter. Zoals dat ik oplaad van alleen zijn. Dan kan ik dit ook beter verwoorden en hier duidelijker in zijn richting mijn partner/vrienden. Ik zou aanraden om een handlezing te doen bij Krista als je op een tweesprong staat op werkgebied of in je relatie. Als je meer wilt weten over het waarom van sommige acties die je onderneemt. Dat je meer leert over jezelf en zo ook beter de rest van je leven kunt indelen.

Marjet Wullink

Handvaten om nieuwe stappen te zetten

Ik ben altijd erg gefascineerd geweest door onder andere handlezingen en horoscopen. Op dit moment sta ik op een punt in mijn leven dat veel gaat veranderen dus ik was erg benieuwd hoe mijn eigenschappen mij daarmee kunnen gaan helpen. Ik vond het fijn om te horen waar mijn krachten liggen en hoe ik deze in zowel vriendschappen als carrière kan inzetten. Ook is het fijn om te horen dat hoe ik bepaalde zaken aanpak, dat het op deze manier bij mij hoort en dat ik op het juiste pad zit. Het geeft een reflectie van jezelf en je wordt er weer even aan herinnerd wie je bent. Het handleesconsult geeft je handvaten om nieuwe stappen in het leven te durven maken aangezien je nu bewust bent van je eigen krachten.

Loïs van Zanten

Voorzichtig

Ik zou een handlezing bij Krista zeker aanraden! Ze is voorzichtig om de dingen als de waarheid te brengen en deelt ondertussen heel veel waarheden. Ik vond het heel bijzonder hoeveel ik terugkreeg en werd heel mooi bevestigd in de stappen die ik nu zet. De inzichten in mijn kwaliteiten hebben me veel vertrouwen gegeven om mijn weg te vervolgen die ik ben ingeslagen.

Aleid Winkler

Dat had ik van te voren niet kunnen bedenken

De reden om een handlezing te boeken was om helderheid te krijgen, waar ik nu sta in het leven en waar ik mee te dealen heb. En hoe daar mee om te gaan. Verrassend hoe accuraat mijn handen zijn, dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken, daarnaast bevestigde het mij op een waardevolle manier wat ik (on)bewust al wist. Hele toegankelijke uitleg. Ik zou anderen aanraden om Krista te consulteren: heldere, no-nonsense uitleg, down to earth, een handlezing helpt om inzicht te krijgen in waar je staat, fan van Brené Brown.

Susanna Fontein

Extra leuk om gelijkenissen en verschillen te zien

De reden om een handlezing te boeken was als volgt. Spiritualiteit wordt helaas nog vaak geassocieerd met zweverige mensen of oplichters. Waardoor het kind met het badwater wordt weggespoeld. En dat is jammer want zo wordt een heel scala aan waardevolle manieren/benaderingen aan de kant gelaten. Ik wou mijn dochter die een opleiding volgt waarbij op een heel rationele manier naar de mens wordt gekeken ook een andere ervaring mee geven om op die manier haar blik open te houden. Zelf ben ik gefascineerd door zelfonderzoek/ bewustzijnsontwikkeling en leek het me leuk en interessant om kennis te maken met handlezen om te ervaren op welke manier het onze binnenkant weerspiegelt.
Een handlezing geeft extra stimulatie, door te horen wat van nature je kwaliteiten zijn, geeft het zin/vertrouwen om het nog meer in te zetten. Wij hadden gelijktijdig een handlezing wat het extra leuk maakte om onze gelijkenissen en ook verschillen terug te zien. De audio-opname is een meerwaarde, ik zal ze binnenkort zeker nog eens beluisteren. Ik denk dat een handlezing zeker voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf, of twijfelen aan zichzelf een meerwaarde kan zijn. Gezien worden in wie je werkelijk bent is essentieel om je goed te kunnen voelen. Daarbij kan een handlezing een handje helpen 😉

Sophie en dochter Amber

Zeker nog een keer

Ik vond het zeer waardevol om mijn handen te laten lezen en ik zou dat in de toekomst zeker nog een keer willen doen om te kijken waar ik dan sta. De handlezing heeft mij bevestigd en opnieuw doen herinneren aan mijn talenten, maar ook inzicht gegeven in welke blokkades ik hier nog op heb. Hiermee heb ik duidelijk gekregen waar ik aan mag werken en dat ik mag vertrouwen op mijn eigen krachten.
Ik heb de handlezing bij Krista als zeer prettig ervaren. Krista heeft een warme en zachte uitstraling waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Tevens vond ik het bijzonder en fijn om bij haar in huis te mogen komen voor de handlezing. Zij heeft uitgebreid de tijd genomen voor de lezing en daarin laten zien dat zij zeer kundig is op het gebied van handlezing. Behalve de handlezing heeft Krista mij ook weer een stukje kracht gegeven om weer meer in mijzelf te geloven. Ik zou iedereen deze bijzondere ervaring bij Krista aanraden!

Gina Schuurman

Biografie van Etty Hillesum

De directe aanleiding om een handlezing te boeken heb ik je wel al een beetje verteld; de biografie van Etty Hillesum en de rol die Julius Spier in haar ontwikkeling heeft gespeeld. Daarnaast ben ik al heel lang bezig met allerlei zaken rond persoonlijke ontwikkeling. Een handlezing past daar prima bij. Het is enerzijds een bevestiging van wat ik al eerder heb uitgevonden en anderzijds een verrijking en verdieping daarvan doordat jij accenten her en der net iets anders legt en soms woorden gebruikt of invalshoeken die net een ander licht laten schijnen op aspecten van mijzelf. Ik vind je hele duiding boeiend en to the point en echt helemaal nieuw voor me was de passage over wat de vingertoppen zeggen over mijn `oerbeeld`; wat de lijntjes die zijn aangelegd in de 10e-12e week na de conceptie te zeggen hebben!

Rutger Hueting

Leggen van een puzzel

Op het moment dat ik de afspraak boekte was ik alleen nieuwsgierig. Echter, op de dag van de afspraak stond ik voor een keuze, waar de handlezing mij erg bij heeft geholpen. Wat onbewust sudderde kwam prachtig boven drijven. Voor mij voelde de handlezing als een soort puzzel. De stukjes informatie waren mij bekend, een plaatje van mijzelf. Door de handlezing verschoof er toch iets in dat beeld en kreeg het plaatje meer schakeringen en kleur. Superfijn omdat ik daar weer mee verder kan.
Als je meer over jezelf te weten wilt komen zou ik anderen aanraden naar Krista toe te gaan. Ik kwam bij haar terecht door een enthousiast verhaal van een familielid. Inmiddels geef ik mijn enthousiaste ervaring weer door aan mensen uit mijn omgeving en gun ik iedereen een dieper inkijkje in jezelf.

Hanneke Brandenburg

Terug naar de oorsprong

In deze tijd van persoonlijke groei en zoeken naar richting voelde het heel logisch om terug te gaan naar mijn oorsprong. De dag, de tijd en de plaats waarop ik ter wereld kwam. Toen ik me erin ging verdiepen zag ik hoe uniek dat moment in de tijd is werd ik nieuwsgierig wat deze eeuwenoude wijsheid mij te vertellen heeft. De waarde voor mij zat in weer een nieuwe invalshoek op mijn eigen zijn. Omdat ik ook mijn handen 2 keer heb laten lezen bij Krista, ontstonden ook daar mooie aanvullende inzichten op. De sessie heeft een eerste inkijk gegeven in mijn geboortehoroscoop, maar geeft alle aanleiding voor nog een vervolgsessie bijvoorbeeld aan de hand van thema’s die mij op dat moment bezighouden.

Simone Olthof

Concrete handvatten

Ik had behoefte aan duiding en richting. Juist de combinatie van een horoscoop- en handanalyse heeft mij bewust gemaakt van de energieën die ik ervaar (horoscoop) en hoe ik die energieën inzet (handen). Zo heeft Krista mij inzicht gegeven in mijn levensdoel, kwaliteiten en uitdagingen. Ik ben weer bewust van wat mij energie geeft en wat mij energie kost. Daarnaast heeft Krista mij concrete handvatten gegeven om mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en mijn uitdagingen aan te gaan.
De analyses van Krista vind ik spot-on, soms confronterend maar altijd liefdevol en zonder oordeel gegeven. Het heeft mij enorm geholpen. Ik kan het iedereen van harte aanraden om jezelf beter te leren kennen en voor een concrete en praktische wegwijzer. Ik ga weer vol vertrouwen op pad!

Liselotte

Koersbepaling

De door Krista gemaakte en uitgelegde geboortehoroscoop heeft heel veel dingen die gebeurd zijn bevestigd. Ik had een vraag betreffende verdere koersbepaling vanuit mijn huidige situatie. Ik wens het levensrestant zinvol in te vullen. Daarin niet langer beperkt, maar vrij te zijn. De horoscoop heeft bepaalde zaken ‘uitgelegd’, wat mij nieuwe inzichten heeft gegeven. Wat de spanningsvelden in mij precíes zijn en waarvan ik me altijd ‘het waarom’ afvroeg. Ik raad anderen aan jou, Krista, te consulteren, om meerdere redenen. De rustige energie die je uitstraalt, je uitgebreide kennis en weten en je zorgvuldigheid. Het geheel maakt een consult met jou niet alleen een nuttige, maar ook een heel prettige ervaring.

Peter de Vries

Scheiding en de weg kwijt zijn

Mijn belangrijkste reden om een consult te boeken was nieuwsgierigheid naar wat mijn handen te vertellen zouden hebben en of ik dat herken. Na mijn scheiding voelt het een beetje als ”de weg kwijt zijn” en “terug in de tijd vallen.” Ik was nieuwsgierig naar wat mijn handen te vertellen zouden hebben en of ik dat zou herkennen. Herkenning was er zéker en ik heb ook dingen gehoord die ik eerder niet zag. De bewustwording van mijn samengestelde en tegenstrijdige kwaliteiten verrijken mijn zelfbeeld. Ook jouw woordkeuze en zoeken naar duiding vond ik heel bijzonder. De zorgvuldigheid, betrokkenheid, interesse was hart verwarmend. Dat maakt ook dat het aankomt. Dank je wel Krista, ik heb van je kunde genoten!!Hoop dat je veel mensen blij kunt maken en vertrouwen kunt geven.

Marga van Koeveringe

Je hebt aan mijn ziel een stem gegeven

Dankjewel dat je met jouw heldere, accurate en scherpe analyse mijn ziel een stem hebt gegeven. Op een liefdevolle manier, zonder oordeel. Je hebt mijn kwaliteiten en uitdagingen aan het woord laten komen. Daarbij heb ik geleerd dat iedere kwaliteit een uitdaging en iedere uitdaging een kwaliteit heeft. Aan de hand van mijn geboortehoroscoop heb je mij bewust gemaakt van de centrale krachten en energieën in mijn leven. Door het lezen van mijn handen vorig jaar heb je mij inzicht gegeven in mijn levenspad, mijn persoonlijke routekaart. Vol met mogelijkheden, valkuilen en verlangens. De kennis over mijn krachten en energieën zet ik in bij het vervolgen van mijn levenspad. Bij het aanleggen van nieuwe wegen en het laten vervagen van oude paden.

Lot

Burn out

Ik had geen idee dat er zoveel staat geschreven in je handen. De belangrijkste gebeurtenissen en keuzes in mijn leven wist Krista feilloos te benoemen door de lijnen in mijn handen te bestuderen. Niet alleen wist Krista mij te vertellen wat mijn sterke en zwakke punten zijn, maar ook hoe mijn handen weergaven waar de knelpunten zitten tussen ratio en emotie. Door deze sessie heb ik meer inzicht gekregen in mijn karakter en heb ik richtlijnen gekregen om mijn valkuilen te vermijden. Dit consult gaat me zeker helpen om mijn weg te vinden na mijn burn-out. Dankjewel, Krista!”

Karin de Vries

Online handleesanalyse

Ik heb vandaag online een handleesanalyse van Krista gehad. Dit ging buitengewoon goed. Ik heb thuis zelf (met door Krista aangeleverd materiaal en instructies) een afdruk van mijn handen/vingers en duimen gemaakt, gescand en aan haar retour per mail gestuurd. Doordat de sessie online was, ontbrak iedere vorm van afleiding (geen reis/parkeer ‘stress’.. geen aanpassing aan haar praktijkruimte (waar ben ik/hoe ruikt het/wat hoor ik toch allemaal).. maar veilig en vooral ontspannen in mijn eigen omgeving. Via beeldbellen hadden we intensief en helder contact en heb ik de analyse van Krista goed en zonder afleiding in me op kunnen nemen.

Arnauld

Pin It on Pinterest