Contact!

Hé hoi, wil je:

Een consult boeken, cursus bestellen, cadeaubon aanvragen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op, ik hoor graag van je.

Ingang van praktijk handleeskunde in Amsterdam

Je kunt me vinden op het volgende adres:

Krista Rosendahl

Astrologielab & Handleeslab

Bethaniënstraat 27

 

1012 BZ Amsterdam

Krista Rosendahl Amsterdam praktijk
Laat je handen lezen bij Handleeslab
Praktijk astrologie en handlezen van Krista
Op loopafstand van een minuten vanaf de Nieuwmarkt bevindt zich de praktjik van Krista Rosendahl

Bereikbaarheid Astrologielab & Handleeslab

Mijn praktijk bevindt zich in hartje Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zelfs ook met de auto:

Trein:

Mijn praktijk ligt op loopafstand van Amsterdam C.S (circa 10-15 minuten). Vanaf het station loop je over de Zeedijk naar de Nieuwmarkt. Hou de Waag aan je linkerkant en loop gewoon rechtdoor. Je komt langs diverse terrassen en loopt vanzelf de Kloveniersburgwal op. Je passeert een tweetal zijstraatjes (Barndesteeg, Koestraat) en je slaat bij de 3e rechtsaf. Dit is de Bethaniënstraat, waar je halverwege de straat, aan de rechterkant nr 27 vindt.

Metro:

Metrostation Nieuwmarkt ligt op een paar minuten lopen vanaf mijn praktijk. Alle metrolijnen vanaf Amsterdam C.S. stoppen op de Nieuwmarkt (1e halte) dus dat is makkelijk. Neem uitgang Nieuwmarkt. Als je boven de grond komt, loop je rechtdoor. Je steekt een straat over, passeert Toko Amazing Oriental en een pleintje met een taxistandplaats. Voor de Irish Pub sla je links af de Kloveniersburgwal op. Honderd meter verder vind je aan je rechterhand de Bethaniënstraat. Halverwege de straat, aan de rechterkant vind je nr 27.

Auto:

Er zijn verschillende mogelijkheden. Het kan lastig zijn om een parkeerplek in de buurt te vinden, maar er zijn wel een aantal parkeergarages op loopafstand (circa 10-15 minuten) van mijn praktijk. Bijvoorbeeld: Parking Centrum Oosterdok, Q-Park Bijenkorf of Parkeergarage Stopera. Tarieven schommelen rond de €6 tot €8 per uur. Je kunt ook kiezen om buiten het centrum te parkeren en gebruik te maken van het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld P+R Zeeburg (na 10.00 betaal je €1 per 24 uur). Met sneltram 26 ben je in 15 minuten op Centraal Station Amsterdam en vandaar is het circa 10 minuten lopen naar mijn praktijk. Zie voor meer informatie: www.parkeren-amsterdam.com.

Pin It on Pinterest