Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Zelf opzoeken

Maansknopentabel

Maansknopentabel

Kijk in welke periode jouw geboortedatum valt en zie meteen in welke dierenriemtekens jouw Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen vallen. De gegevens zijn afkomstig uit The New International Ephemerides en gebaseerd op de gemiddelde Maansknoop. Voor een volledige analyse van jouw Maansknopen heb je jouw geboortehoroscoop nodig. Een astroloog kijkt namelijk ook naar de stand van de Maansknopen in de astrologische huizen.

Maansknopentabel periode 1950 - 1975 praktijk astrologie Krista Rosendahl
Maansknopentabel periode 1975 - 2000 praktijk astrologie Krista Rosendahl
Maansknopentabel periode 2000 - 2025 praktijk astrologie Krista Rosendahl

Meer weten over jouw Maansknopen? Volg dan de online cursus over de Maansknopen en ontdek jouw spark en jouw zielsmissie

Informatie online cursus Maansknopen

Ontdek jouw spark via de Maansknopen

Wist jij dat er een verborgen rode draad door jouw geboortehoroscoop loopt? Een draad die twee punten met elkaar verbindt en daarmee een pad vormt: het pad van de Maansknopen. Ook wel het pad van de ziel genoemd.

In deze onlinecursus ga jij je eigen verborgen rode draad opsporen en krijg je zicht op jouw eigen zielspad. Je komt te weten welke specifieke opgaven, ervaringen en leerprocessen onderdeel zijn van jouw bestemming. En misschien wel het mooiste van alles: je ontdekt waar jouw spark zit en hoe je bij dat gevoel van ‘nu klopt het’ kan komen.

i
Cursusboek met 102 pagina's
l
Werkboek met easy stappenplan
Onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal
Professionele horoscooptekening

Pin It on Pinterest