Foto’s nemen. Het lijkt alsof we er geen genoeg van krijgen. Onze fotoalbums en digitale fotoarchieven puilen uit. Qua uiterlijke verandering kunnen we zien wat het leven ons heeft gebracht. Oh, wat was ik toen nog jong, kun je verzuchten als je – ondertussen 50 en nog wat – jezelf terugziet als 18-jarige.

Foto van je innerlijk

Maar ons innerlijk? Hoe zit het daarmee? We veranderen immers niet alleen aan de buitenkant. Maar ja, hoe neem je een foto van je binnenwereld? Nou, er is een manier om de veranderingen in jezelf vast te leggen. Best wel simpel ook. Gewoon om de zoveel jaar afdrukken van je handen maken. En ja, geloof het of niet, dan ga je na verloop van tijd verschillen zien.

Veranderingen

Dan zie je dat bepaalde handlijnen sterker aanwezig zijn geworden. En andere lijntjes juist vager geworden. Je ziet lijnen die er eerder niet waren. Veranderingen die aangeven hoe je de dingen van binnen hebt beleefd.

volg jezelf in de tijd via jouw handafdrukken

Innerlijke ontwikkeling

Je ziet hoe je in de ene levensfase open stond voor alle indrukken. Het leven omarmde. En hoe je in een andere levensfase geslotener was. Minder op de buitenwereld gericht. Je ziet hoe je bepaalde talenten en mogelijkheden ruimte hebt gegeven. Keuzes hebt gemaakt. Andere paden bent gaan bewandelen. Maar ook de impact van moeilijke periodes, de tijden van verdriet, depressie of rouw zie je terug. Verzamel al jouw handafdrukken door de tijd heen en je hebt een uniek fotoboek van jouw eigen innerlijke ontwikkeling.

Volg jezelf in de tijd

Je kunt je eigen innerlijke proces dus volgen door je eigen handen in de gaten te houden. Interessant niet?

Groet!

Krista

PS Interesse om je eigen handen in de tijd te volgen? Lees meer over de mogelijkheden van een  handleesconsult of een verdiepingsconsult.

Leer jezelf beter kennen via astrologie of handleeskunde

Go soulsearching!

afbeelding praktijk voor soulsearching

Pin It on Pinterest