Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Vind jouw pad

Meer weten over handlezen in Amsterdam?

Wil je jouw handen laten lezen en ben je op zoek naar een adres in Amsterdam?

Lees hier meer over handlezen in Amsterdam. Wil je via een handlezing meer over jezelf te weten komen en woon je in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Dan ben je hier aan het goede adres.

Handlezing in Amsterdam

Sinds 5 jaar heb ik een praktijk als handlijnkundige in hartje Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. 

Tijdens een handlezing kun je meer over jezelf te weten komen dan je denkt

Via een handlezing in mijn praktijk in Amsterdam, krijg je zicht op je sterke en je zwakke kanten. Je leert je handen echt op een onverwachte manier opnieuw kennen. Wie kan nu vermoeden dat er zoveel lagen met informatie in onze handen verscholen zitten? Informatie waar je echt iets mee kan. Zelfs zo dat handen je letterlijk de weg kunnen wijzen.

Ingang van praktijk handleeskunde in Amsterdam

Veel gestelde vraag over handlezen

Hoe kan het dat je zoveel eigenschappen uit een handanalyse kan halen?

Handlezen roept vragen op. Want hoe verklaar je nu eigenlijk dat er zoveel informatie in onze handen staat? Tijdens mijn 3-jarige opleiding tot handlijnkundige heb ik me dat vaak afgevraagd. Ook enigszins ingegeven vanuit een wat sceptische houding moet ik je eerlijk bekennen. Mijn universitaire achtergrond speelde daarbij ook een rol. Ik wilde gewoon graag weten hoe dat nu werkt. Hoe het mogelijk is dat je zoveel karaktereigenschappen uit je handen kunt halen?

Verklaring werking handlezen

Via het lezen van handen krijg je zicht op allerlei karaktereigenschappen. Mogelijke verklaring zou kunnen liggen in de nauwe verbinding tussen de handen en de hersenen. Onze handen voeren immers uit wat de hersenen willen en dat vaak zonder te ‘denken’. Het is ons ultieme gereedschap, ongelooflijk geavanceerd, inzetbaar voor elk klusje. Van wassen, koken, autorijden, bellen, schrijven, iemand troosten, gedag zeggen en ga zo maar door.

Kun je jezelf indenken zonder je handen?

Waarschijnlijk niet. Onze dagen zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gevuld met taken die onze handen simpelweg uitvoeren dankzij de nauwe hand-hersenverbinding. En dit zou dus ook kunnen verklaren dat wat er bij ons van binnen gebeurt in onze handen wordt geregistreerd.

 

Handlezen conclusie

Handlezen: de persoonlijke routekaart van het leven staat in jouw handen

Door het lezen van heel veel handen ben ik tot de conclusie gekomen dat onze handen een persoonlijke routekaart van het leven bevatten. Het is een volstrekt unieke kaart die je altijd bij je hebt. En die, als je ‘m op de juiste manier weet te lezen, kan dienen als wegwijzer. Dus ja, wat let je om via een handlezing kennis te maken met jouw eigen persoonlijke routekaart?

Handlezen in Amsterdam

Tijdens de handlezing in mijn praktijk in Amsterdam bekijken we de persoonlijke routekaart in jouw handen

Door bestudering van de routekaart in jouw handen, kan ik je helderheid geven over de volgende issues:

  • waar je unieke talenten en mogelijkheden liggen
  • waar je blokkades voor jezelf opwerpt
  • waar je diepste verlangens liggen

Deze kennis stelt je in staat om keuzes te maken die bij je passen. En het leven te vinden wat bij jou hoort.

Pin It on Pinterest