Wat is een Maanteken?

Waar staat een Maanteken eigenlijk voor? Wat bedoelen we daarmee? Hoe weet jij wat jouw Maanteken is? Wat zegt jouw Maanteken over jou? Welke eigenschappen horen er bij jouw Maanteken?

Op al deze vragen ga ik je een antwoord geven. Na afloop weet jij alles over jouw eigen Maanteken

Met kennis van jouw Maanteken heb je een geweldige gebruiksaanwijzing in handen. Een gebruiksaanwijzing die aangeeft hoe je voor jezelf én voor anderen kunt zorgen. Maar ik loop op de zaak vooruit. Laten we beginnen met te kijken wat een Maanteken nu eigenlijk is.

Even tussendoor

Ken jij je eigen Maanteken al en wil je direct meer over jouw Maanteken weten?

Lees dan hier alvast alles over de eigenschappen die bij jouw Maanteken horen.

Waar staat een Maanteken eigenlijk voor? 

Het teken van de Maan, ook wel Maan-sterrenbeeld genoemd geeft aan op welke wijze jij invulling geeft aan de basisprincipes van de Maan. Het teken (dus Ram tot aan Vissen) geeft altijd kleur geeft aan het basisprincipe van een planeet. Dat is een algemene stelregel in de astrologie. Een ‘Ram-Maan’ geeft dus heel anders invulling aan de basisprincipes van de Maan dan een ‘Vissen-Maan’. Voordat je jouw Maanteken kunt duiden, is het handig om te weten waar de Maan qua basisprincipe nu precies voor staat.

 

Wat zijn de basisprincipes van de Maan? 

De Maan staat symbool voor ons gevoelsleven 

In de basis vertegenwoordigt de Maan onze gevoelswereld. Het veranderlijke van de Maan als hemellichaam – denk maar aan de cyclus van nieuwe Maan, wassende Maan, volle Maan en afnemende Maan -, zien we terug in de wisselvalligheid van ons gevoelsleven. De ene dag voel je je energiek en kun je de hele wereld aan, de volgende dag ben je niet vooruit te branden en wil je het liefste thuisblijven.

De Maan vertegenwoordigt ook onze ziel of bron 

Maar de Maan staat ook symbool voor onze ziel of bron. Ik heb ’t dan over onze empathische vermogens, over het kunnen aanvoelen van anderen. En weten wat de ander nodig heeft. Vandaar dat ‘zorgen en voeden’ ook tot de basisbetekenis van de Maan hoort.

De astrologische Maan vertelt dus over: gevoelswereld, zorgen en voeden 

Bij het betekenisveld van de Maan horen dus zaken die te maken hebben met ons gevoelsleven en met onze behoefte om te zorgen en te voeden.

Wat zegt jouw Maanteken nu over jou? 

Jouw Maan-sterrenbeeld geeft precies aan op welke wijze jij invulling geeft aan de basisprincipes van de Maan. Als je meer weet over je eigen Maanteken, dan heb je een gouden sleutel in handen om voor jezelf te zorgen.

Om ’t wat concreter te maken: jouw Maanteken vertelt het volgende:

1. Jouw Maanteken geeft aan hoe jij je gevoelsmatig uit en wat jij nodig hebt om je prettig en veilig te voelen 

Jouw Maanteken geeft hiermee ook aan hoe jij instinctief reageert op situaties. De Maan heeft onder andere ook met onze gewoontepatronen te maken.

2. Jouw Maanteken vertelt over het soort levenswater (voeding) waarmee jij zowel jezelf als anderen kunt voeden

Jouw Maanteken geeft daarmee ook aan hoe je je het liefste met anderen verbindt. Je kunt immers aan anderen alleen geven wat je zelf in huis hebt.

3. Jouw Maan-sterrenbeeld geeft aan hoe jij jezelf weer op de rit kunt krijgen als je niet lekker in je vel zit

Jouw Maanteken geeft jou tips om jouw accu weer op te laden als die leeg is gelopen.

ram stier tweelingen en kreeft

Hoe weet jij nu wat jouw Maanteken is? 

Klinkt allemaal leuk, maar hoe kom je nu achter jouw eigen Maanteken? Dat is heel simpel. Het enige wat je nodig hebt is een exacte geboortetijd.

Om jouw Maanteken te achterhalen heb je een exacte geboortetijd nodig 

Als je niet zeker weet wat jouw geboortetijd is, vraag dan een geboorteakte op bij de gemeente waar je geboren bent. Hierop staat jouw geboortetijd genoteerd.

De Maan wisselt iedere 2 dagen van teken 

Een exacte geboortetijd is nodig omdat de Maan iedere 2 dagen van teken wisselt. Reken maar na. In 28 dagen draait de Maan door de 12 tekens van de Dierenriem en verblijft dus ongeveer 2 dagen in elk teken. Jouw geboortedatum kan net op zo’n wisseldag vallen, dus het is wel noodzakelijk om ook jouw geboortetijd te weten als je zeker wilt weten wat jouw Maanteken is.

Op zoek naar jouw eigen Maanteken 

Kans is groot dat je nu ondertussen wel wilt weten wat jouw Maanteken is. Er zijn verschillende sites met een rekenprogramma, waar je na het invullen van jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd jouw Maanteken kunt krijgen.

Bereken jouw Maanteken op een de volgende sites

Hierbij 2 sites met een astrologisch rekenprogramma, waar je snel achter jouw Maanteken kunt komen.

Bereken jouw Maanteken op Astrolabe

Bereken jouw Maanteken op Catharinaweb

Gedaan? Weet je jouw Maanteken?

Dan gaan we nu kijken wat dit voor jou betekent. Voor ieder Maanteken geef ik aan:

  • Wat je nodig hebt om je veilig te voelen
  • Op welke wijze jij jezelf en anderen voedt
  • Hoe je jezelf weer op de rit krijgt als je niet lekker in je vel zit
Maanteken Ram

Maanteken Ram

Dit heb jij met Maanteken Ram nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Ram heb jij een tastbare plek in de wereld nodig waar je een bepaalde rol (liefst een heldhaftige) kunt vervullen. Mensen met Maanteken Ram hebben die heldenrol nodig om zich veilig en prettig te voelen. Ook belangrijk voor jou met Maan in het sterrenbeeld Ram, is een bepaalde mate van onafhankelijkheid en vrijheid. Mensen met de Maan in Ram willen niet het gevoel hebben dat ze geclaimd worden door anderen.

Met jouw Maan in Ram is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met jouw Maan in het teken Ram ben je in essentie een strijder. Jouw voedingsbron heeft hiermee te maken: je kunt met vuur en vlam opkomen voor jezelf én voor anderen.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Ram jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit.

Met jouw Maan in Ram laad je je accu op met activiteiten waarin een solo-element zit en snelheid en vuur een rol spelen. Denk aan sporten, autorijden, een vuurtje maken, je bij een verbouwing op het sloopwerk storten. Staat jouw Maan in de Ram en voel je je uitgeblust? Blijf dan vooral niet thuis op de bank zitten. Jouw accu-oplaadpunt bevindt zich in de buitenwereld. Trek die deur achter je dicht en ga er op uit. Het liefst in je eentje.

Maanteken Stier

Maanteken Stier

Dit heb jij met Maanteken Stier nodig om je veilig te voelen.

Met jouw Maan in Stier ben je gevoelsmatig gezien in jouw element als je bezig bent in de concrete en tastbare wereld van de zintuigen. Denk aan het inrichten van een huis, het maken van kleding, het aanleggen van een tuin of het koken van een maaltijd.

Met jouw Maan in Stier is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met jouw Maan in het teken Stier voed jij jezelf en anderen het liefst met concrete activiteiten die een beroep doen op de zintuigen. Jij bent degene die op de stoep staat met een pan soep als iemand het moeilijk heeft.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Stier jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit.

Met jouw Maan in Stier is het hebben van een eigen plek van levensbelang. Onzekerheid op dit vlak is voor jou lastig. Als het leven je voor moeilijke situaties stelt, krijg jij met jouw Maan in het teken Stier jezelf weer op de rit door het creëren van een veilige vaste plek waarin je je tijdelijk kunt terugtrekken. Lekker thuisblijven met de gordijnen dicht. Voor anderen misschien onbegrijpelijk, maar hiermee laad jij jouw accu op.

Maanteken Tweelingen

Maanteken Tweelingen

Dit heb jij met Maanteken Tweelingen nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in Tweelingen heb je heel veel afwisseling nodig om je prettig te voelen. Dat kan gaan van ‘t uitwisselen van informatie en het ontmoeten van nieuwe mensen tot het leren van nieuwe dingen. Al deze activiteiten zijn cruciaal voor jouw welbevinden.

Met jouw Maan in Tweelingen is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Een Maan in het teken Tweelingen voedt zichzelf en anderen via communicatie en contacten. Op het vlak van de mentale uitwisseling heb jij jezelf en anderen dan ook heel veel te geven.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Tweelingen jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Niet lekker in je vel met jouw Maan in Tweelingen? Het advies aan jou is kort en krachtig: zoek verbinding met anderen. Ga vooral niet in je eentje zitten kniezen. Kijk, iemand met de Maan in Stier knapt echt op door zichzelf tijdelijk van het sociale toneel te halen en de rust in zichzelf te vinden. Maar voor jou met jouw Tweelingen-Maan gaat dit niet op. Contact maken dus. Informatie uitwisselen. Nieuwe dingen leren.

Maanteken Kreeft

Maanteken Kreeft

Dit heb jij met Maanteken Kreeft nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Kreeft zoek je jouw veiligheid in de gevoelsmatige banden met jouw omgeving. Dat geeft jou een wat kwetsbaar tintje. Want met de Maan in het sterrenbeeld Kreeft heb je de neiging om jouw eigen gevoelszekerheid af te laten hangen van anderen. Met dit Maanteken heb je een zekere harmonie met anderen nodig om je veilig en prettig te voelen.

Met jouw Maan in Kreeft is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met jouw Maan in het teken Kreeft ben jij als geen ander in staat om moederlijke zorg te bieden. De Maan voelt zich in de Kreeft namelijk het meest thuis, dus met jouw Maan in de Kreeft ben jij de ‘Supermaan’ van de dierenriem. Als je goed afgestemd bent op jouw eigen Maan, kun je zowel voor jezelf als voor anderen een veilige moederschoot te zijn. En een echt gevoel van thuis en ‘het is goed, kom maar’ te bieden.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Kreeft jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

In moeilijke situaties krijg jij met jouw Maan in de Kreeft jezelf weer op de rit door ‘jouw innerlijke moeder’ te activeren. Luister naar dat deel van jezelf wat heel goed weet wat jij nodig hebt om jezelf weer op de rit te krijgen. Als geen ander Maanteken ben jij hiertoe in staat. Je laadt je accu op door jezelf onder te dompelen in deze ‘moeder-energie’. Nog een tip: laat je troosten door een goede vriendin. Kans is groot dat je je meteen wat beter voelt. 

Maanteken Leeuw

Maanteken Leeuw

Dit heb jij met Maanteken Leeuw nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Leeuw is het voor jou van belang om gezien te worden door anderen. Met deze maanstand wil je nu eenmaal opgemerkt worden. En dat geldt zowel voor jouw rol in de maatschappij als thuis in de privésfeer. Complimenten zijn voor jou meer dan gemiddeld van belang. Deze hang naar erkenning heeft overigens te maken met sluimerende gevoelens van onzekerheid.

Met jouw Maan in Leeuw is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met jouw Maan in het teken Leeuw ben je dus in jouw element als je gezien wordt en complimentjes krijgt. Omdat dit zo voor jou zo goed werkt, kun je hier ook anderen mee helpen. Er is geen Maanteken zo gul met warme woorden en gebaren als de Maan in de Leeuw.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Leeuw jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Bij dreigende onzekerheid kun je met jouw Maan in de Leeuw de negatieve kanten van het teken Leeuw laten zien. Je stelt je op als een kleine tiran of probeert je onzekerheid te maskeren met grootspraak of een arrogante houding. Met jouw Maan in Leeuw laad je je accu op door de positieve kanten van het teken Leeuw naar voren te halen. Neem de tijd, trek je even terug in jezelf en voel hoeveel warmte en gulheid er in jou schuilt. En stap na deze reset weer vol vertrouwen de wereld in.

Maanteken Maagd

Maanteken Maagd

Dit heb jij met Maanteken Maagd nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in Maagd voel jij je gevoelsmatig prettig en veilig als je anderen van dienst kunt zijn. Met deze Maanstand ben je in jouw element als je ’t gevoel hebt nuttig te zijn.

Met jouw Maan in Maagd is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met Maan in het teken Maagd voed je jezelf en anderen via praktische handelingen. Zoals de Maan in Leeuw zichzelf en anderen voedt via warme woorden en daden, zo voedt de Maan in Maagd zichzelf en anderen via praktische zaken die nu eenmaal gedaan moeten worden. Dus eerder een lamp voor iemand repareren dan iemand overstelpen met aandacht en complimentjes. 

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Maagd jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Met jouw Maan in Maagd laad je jouw accu op door iets nuttigs in de concrete wereld van alledag te doen. Denk aan het aanpakken van achterstallig onderhoud of het uitvoeren van bepaalde klussen die zijn blijven liggen. Als ’t maar een zeker nut heeft en een praktisch en concreet resultaat met zich meebrengt. Na afloop voel je je gegarandeerd beter.

 

Maanteken Weegschaal

Maanteken Weegschaal

Dit heb jij met Maanteken Weegschaal nodig om je veilig te voelen:

Met Maan in Weegschaal ben je in je element als je vredestichtend bezig kunt zijn. Het is niet voor niets dat de Weegschaal de diplomaat van de Dierenriem wordt genoemd. Met jouw Maan in de Weegschaal heb je nu eenmaal een harmonische sfeer nodig om je prettig te voelen.

Met jouw Maan in Weegschaal is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Een Maan in de Weegschaal voedt zichzelf en anderen via harmonie en verzoening. Dus ja, een gevoel van balans, van vrede en harmonie zijn voor jouw emotioneel welbevinden van levensbelang. En omdat dit voor jezelf zo belangrijk is, heb je op dit vlak ook veel aan anderen te geven. In onzekere situaties werp je je op als mediator: voor alles streef je naar het verzoenen van tegenstrijdige meningen.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Weegschaal jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Met jouw Maan in Weegschaal laad je jouw accu op door te zorgen voor een goede en prettige sfeer. Kijk als je niet goed in je vel zit wat je op dit vlak kunt doen. Je zult merken dat je er zelf direct profijt van hebt.

Maanteken Schorpioen

Maanteken Schorpioen

Dit heb jij met Maanteken Schorpioen nodig om je veilig te voelen:

Met Maan in Schorpioen zoek je je emotionele zekerheid op een bij uitstek wisselend terrein: je eigen gevoelsleven. Dat kan lastig zijn. Alle ervaringen die je op doet worden telkens weer herkauwd en je kunt diepe wrok koesteren naar mensen die je gekwetst hebben. Verdiep je in je gevoelens en loop er niet voor weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, dus hierbij een boekentip “Omarm je emoties’ van Ronald J. Frederick.

Met jouw Maan in Schorpioen is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Deze stand geeft aan dat je je met hart en ziel in kunt inzetten voor een doel waar je je gevoelsmatig mee verbonden voelt. Met die enorm drive van binnenuit kun je zowel jezelf als anderen voeden. Als anderen niet meer in de goede zaak geloven, kun jij de leiding nemen en de kar trekken. Dat maakt jou tot een onvermoeibaar strijder, mits (belangrijk!) je je gevoelsmatig bij de zaak betrokken voelt.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Schorpioen jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Soulsearching is belangrijk voor jou met jouw Maan in de Schorpioen. Wat beroert mij nu echt? Waar voel ik me vanuit mijn hart door aangesproken? Het graven en onderzoeken van jezelf, van wat jou drijft, kan jou helpen om je eigen accu op te laden.

Maanteken Boogschutter

Maanteken Boogschutter

Dit heb jij met Maanteken Boogschutter nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Boogschutter voel jij je prettig bij alle activiteiten die jouw horizon verbreden. Dat kan letterlijke horizonverbreding zijn in de zin van reizen. Maar ook geestelijke horizonverbreding in de zin van innerlijke ontwikkeling. Bezig zijn met filosofie, religie of levensbeschouwing past ook goed bij de Maan in de Boogschutter. 

Met jouw Maan in Boogschutter is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Een Maan in het teken Boogschutter voedt zichzelf en anderen door een visie op het grotere geheel te ontwikkelen. Dus ja, dompel jezelf onder in de wereld van de filosofie en spiritualiteit, ontwikkel jouw eigen visie op de grotere vragen van het leven en draag die visie uit.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Boogschutter jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Jij kunt met jouw Maan in het teken Boogschutter jouw accu opladen door met anderen te delen wat je allemaal weet. Dus heb jij net een filosofiecursus gevolgd, weet dan dat jij door het delen van inzichten van anderen jezelf als het ware een energy boost geeft.

Maanteken Steenbok

Maanteken Steenbok

Dit heb jij met Maanteken Steenbok nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Steenbok voel jij je prettig als jij een duidelijke, zichtbare rol vervult. Dat kan zijn in jouw privéwereld, maar met jouw Maan in de Steenbok vervul je toch het liefst een prominente rol in de maatschappij. 

Met jouw Maan in Steenbok is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Een Maan in de Steenbok voedt zichzelf en anderen door structuur aan te brengen en verantwoordelijkheid te nemen. Als er plannen worden gemaakt, ben jij degene die zorgt voor de realistische noot. En ja, daarbij zal jij met jouw Maan in Steenbok onbewust al snel de touwtjes in handen nemen.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Steenbok jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Met jouw Maan in het teken Steenbok laad jij je accu op door de positieve eigenschappen van het teken Steenbok in jezelf naar boven te halen. Zit je in een chaotische situatie? Neem de regie. Breng structuur aan. Kijk wat wel en niet haalbaar is. Je zult al snel merken dat je accu weer is opgeladen.

Maanteken Waterman

Maanteken Waterman

Dit heb jij met Maanteken Waterman nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Waterman voel je je prettig als je jouw mentale capaciteiten kunt inzetten. In onzekere situaties val je dan ook ’t liefste terug op je denkvermogen. Door verstandelijk dingen op een rij te zetten, trek jij jezelf vlot.

Met jouw Maan in Waterman is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met jouw Maan in de Waterman zet jij jouw mentale kwaliteiten in om jezelf en anderen te voeden. Met deze Maanstand zul je anderen bijvoorbeeld troosten met verstandige woorden en een gedegen analyse van de situatie.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Waterman jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Jij kunt met jouw Waterman Maan jouw accu opladen door de positieve eigenschappen van het teken Waterman naar voren te halen. Uitwisseling van gedachten met gelijkgestemden, het delen van idealen en hoop, je bezighouden met onderwerpen die te maken hebben met vernieuwing en andere manieren van denken. Dat alles is balsem voor jouw ziel. 

Maanteken Vissen

Maanteken Vissen

Dit heb jij met Maanteken Vissen nodig om je veilig te voelen:

Met jouw Maan in het teken Vissen zoek jij jouw veiligheid op het gevoelsgebied en in de gevoelsmatige uitwisseling met de omgeving. Dat kunnen andere mensen zijn, maar ook dieren of planten.

Met jouw Maan in Vissen is de manier waarop jij jezelf en anderen voedt:

Met jouw Maan in Vissen ben je in staat jezelf en anderen op gevoelsvlak te voeden.  Je voelt tot in je diepste vezels dat al het leven op een bepaald vlak met elkaar verbonden is. En juist hier, in deze realisatie heb jij jezelf en anderen veel te geven.

Zo krijg jij met jouw Maan in het sterrenbeeld Vissen jezelf weer op de rit als je niet lekker in je vel zit:

Jij kunt met jouw Vissen Maan jouw accu opladen door de positieve eigenschappen van het teken Vissen naar voren te halen. Denk aan luisteren naar muziek, bezig zijn met spiritualiteit of je onderdompelen in de wereld van de kunst. In de kern gaat het om bezig zijn met activiteiten waarmee je je verbonden voelt met andere mensen dan wel met alles wat leeft.

Alles over jouw Maanteken gelezen?

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel over de Maan. Je weet nu waar de Maan in de horoscoop voor staat. Je kent jouw eigen Maanteken. En belangrijker: je weet wat je nodig hebt om jezelf prettig en veilig te voelen. Je weet hoe je jezelf én anderen kunt voeden. En je weet hoe je jezelf weer op de rit kunt krijgen als je niet lekker in je vel zit. Hoop dat je met deze kennis jouw voordeel kunt doen.

Groet!

Krista

Wil je via astrologie jezelf beter leren kennen?

Als je een horoscoop bekijkt, dan spelen naast de Maan natuurlijk nog veel meer factoren een rol. Denk aan de Zon, Ascendant, huizenverdeling, aspecten tussen planeten, retrograde planeten en ga zo maar door. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het samenbrengen van al die factoren in een verhaal. Enigszins vergelijkbaar met het volgen van een kookrecept. Eerst verzamel je alle losse ingrediënten en dan pas begint het echte werk. Zo is het ook met het duiden van een horoscoop.

Wil je inzicht krijgen in jouw totale geboortehoroscoop?

Denk dan eens aan het boeken van een astrologisch consult gericht op duiding van jouw geboortehoroscoop. Lees hier meer over wat je allemaal via een geboortehoroscoop te weten kunt komen. Puzzel je liever zelf? Vraag dan mijn gratis basiscursus astrologie aan.

Gratis e-book astrologie

Cover gratis basiscursus astrologie

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen horoscoop?

Heb je al veel informatie gevonden, maar weet je niet hoe je dat alles moet combineren?

Download dan gratis mijn e-book ‘De 3 gouden regels van de astrologie’.

Hierin vertel ik je precies wat je nodig hebt om zelf met het duiden van jouw geboortehoroscoop te beginnen.

 

Check ’t zelf

Mijn volledige astrologie- en handleesaanbod:

Vind jouw pad

Gebruik jouw handen en horoscoop als wegwijzers

Onderzoek jouw handen en horoscoop bij Handleeslab en Astrologielab

Over Krista

religiewetenschapper – astroloog – handlijnkundige

Volgde ooit in een ver verleden een praktisch gerichte Heao-opleiding. Reisde 2 jaar door Azië. Werkte 20 jaar als marketingmanager voor tijdschriften. Studeerde tussendoor cum laude af als religiewetenschapper. Volgde daarna de 3-jarige opleiding handleeskunde bij Ellen Duim en een 4-jarige astrologieopleiding bij Karen Hamaker. Startte in 2016 met een handleespraktijk (Handleeslab) en voert nu onder eigen naam – kristarosendahl.nl – een combinatiepraktijk astrologie en handanalyse.

Gratis ebook cursus astrologie met de 3 gouden regels van het duiden

Wil je meer weten over je eigen horoscoop?

 

Dan heb ik een geweldige basiscursus astrologie voor jou:

• 3 gouden regels van de astrologie

• kernbetekenissen van planeten, huizen en dierenriemtekens

• super handig stappenplan om jouw eigen horoscoop te duiden

 

Gratis en hier te downloaden. Je kunt dus meteen starten met de cursus.  

 

 

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest