Praktijk voor astrologie en handleeskunde van Krista Rosendahl

Vind jouw eigen pad

Soul queeste

De Chassidische rabbi Susya zei kort voor zijn dood:

‘Als ik in de hemel kom, zullen ze mij niet vragen: ‘Waarom was je niet als Mozes?’ Nee, ze zullen vragen: ‘Waarom was je Susya niet? Waarom werd je niet wat alleen jij kon worden?

Waarom word je niet wat alleen jij kunt worden?

Waarom niet? Omdat dat nog niet zo eenvoudig is als het klinkt. Sommigen hebben al vroeg in hun leven hun pad te pakken. Ze weten wat ze willen en weten hoe ze dat moeten realiseren. Anderen vinden het wat lastiger om hun eigen weg te vinden. Zeker als je – aangejaagd door de huidige tijdgeest – het gevoel hebt dat je continu aan allerlei normen moet voldoen: actief moet zijn, moet presteren, toekomstplannen moet hebben. Zelfs als je je volledig uitgeput voelt, moet je een plan hebben om er snel weer boven op te komen. We zijn zo gericht op snelle antwoorden, op een quick fix dat we vergeten te luisteren naar de beste raadgever die we hebben: de stille stem in onszelf.

Neem de tijd. Je hoeft niet alle antwoorden meteen op een rij te hebben. Vragen stellen, twijfelen, iets uitproberen, opgeven, opnieuw beginnen, het even helemaal niet meer weten: het hoort allemaal bij de weg die we afleggen. Hoe verleidelijk het soms ook klinkt, het leven is niet te vangen in simpele do’s en dont’s. Wat voor mij goed werkt, hoeft immers niet voor jou op te gaan. We zullen allemaal toch zelf op onderzoek moeten. Oftewel: start je eigen soulqueeste!

Stel je eigen soulsearch-traject samen:

Met welke vraag wil je aan de slag?

1. Terug naar de basis. Waar kom ik vandaan? Hoe zien mijn talenten eruit? Wat zijn mijn valkuilen? Wat zijn mijn patronen? Waar zit mijn ‘spark’, mijn innerlijk vuur?

2. Waar sta ik nu? Wat vraagt nu om mijn aandacht? Welke keuzes moet ik nu maken?

1

Terug naar de basis. Waar kom ik vandaan? Hoe zien mijn talenten eruit? Wat zijn mijn valkuilen? Wat zijn mijn patronen? Waar zit mijn ‘spark’, mijn innerlijk vuur?

Geboortehoroscoop

Een geboortehoroscoop toont jouw persoonlijke gereedschapskist met alle talenten en mogelijkheden, die jij ter beschikking hebt om jouw leven vorm te geven naar je eigen aard. Je hoeft maar 1x in je leven een geboortehoroscoop te laten maken, maar je hebt er de rest van je leven profijt van. De geboortehoroscoop laat het meest diepgaand zien waar jouw potentieel zit, maar vertelt niet of jij hier ook gebruik van maakt.

Handanalyse

Handen zijn de meest eerlijke raadgevers die ik ken: jouw handen laten niet alleen jouw potentieel zien, maar vertellen ook wat je daar tot nu toe mee hebt gedaan. Bepaalde kenmerken van de handen blijven altijd hetzelfde. Zo bevatten jouw handen een soort van Da Vinci code: een persoonlijke sleutel van jouw ziel. Wat wel kan veranderen zijn de lijnen in jouw handen. Dat is ook meteen het fascinerende aan handlezen: als je veranderingen in jouw leven doorvoert dan zul je dat na verloop van tijd in je handen terugzien.

Online astrologiecursus ‘Maansknopen’

Bij de analyse van de Maansknopen staan de existentiële vragen van ons bestaan centraal: Wat kom ik op deze aardbol doen? Hoe ziet mijn pad er in wezenlijke zin uit? Het gaat bij de Maansknopen ook om vragen als ‘Waar ligt mijn voldoening?’ Maansknopen vertellen jou aan welke stem je gehoor zou moeten geven om dat specifieke gevoel van ‘nu klopt het’ te ervaren?

Online handleescursus ‘Op reis door de handen’

In deze online cursus van een dag maak je kennis met de bijzondere wereld van de handleeskunde. Je krijgt zicht op waar je allemaal op moet letten bij het lezen van handen. Zie de cursus als een appetizer: je krijgt allerlei inzichten, het maakt nieuwsgierig naar meer en na afloop kijk je gegarandeerd anders naar je eigen handen (en naar die van anderen).

2

Waar sta ik nu? Wat vraagt nu om mijn aandacht? Welke keuzes moet ik nu maken?

Solaar

Een solaar (ook wel jaarhoroscoop genoemd) geeft voor elk jaar aan welke thema’s om jouw aandacht vragen. Een solaar loopt van verjaardag tot verjaardag; het heeft dus een werkingsduur van een 1 jaar. Je kunt natuurlijk ook midden in het jaar een solaar laten maken, maar het leukste is om dat rond je geboortedatum te doen. Een solaar belicht een klein stuk van je levenspad en grijpt terug op het startpunt: de geboortehoroscoop. Het is dus wel handig om die te hebben.

Handanalyse verdieping

Handlezing: handen onthullen de waarheid over onze onveranderlijke kern, maar vertellen ook over het ‘hier en nu’. De lijnen in je handen kunnen veranderen, dus is het interessant om te kijken waar de verschillen zitten. Door periodiek handafdrukken te laten maken krijg je een prachtig overzicht van jouw levenspad en de thema’s die daarin een rol spelen.

Pin It on Pinterest