Ben je een vroegbloeier of een laatbloeier? Hou je van schaduw of heb je zeker zes uur per dag zon nodig? Gedij je in vette klei of groei je alleen op fijne zandgronden. Vind je het fijn om over de bodem te kruipen of wil je ver omhoog naar de hemel? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Psychologische tuinkaartjes

Hoe handig zou het zijn als we net als de planten in het tuincentrum kaartjes bij ons hadden met teksten. Bloeit in het najaar. Bloeit op humusrijke grond. Houdt van schaduw. Zon minnend. Doet het goed in de omgeving van water. Bloeit na snoeien nog een keer.

Handleiding met verzorgingstips

Het lijkt mij geweldig. Een soort van handleiding voor jezelf, hoe je jezelf het beste kan verzorgen, wat je nodig hebt om te bloeien en vooral: wanneer je bloeit. Zodat je je niet zo druk maakt als je op je veertigste nog geen super carrière hebt gemaakt. Het zou het leven volgens mij zoveel gemakkelijker maken. Hoeveel van ons zijn niet aan verpieteren omdat ze niet in de goede grond staan en te weinig of te veel zon krijgen? Dat laatste is voor sommige planten ook niet goed.

Op welke grond gedij jij?

Om te weten in welke grond jij het beste gedijd is zelfonderzoek nodig. Want wat ik nodig heb om me lekker te voelen is waarschijnlijk niet hetzelfde als wat jij nodig hebt om je lekker te voelen. En dat vergeten we nog wel eens. We vertellen elkaar wat voor ons goed werkt. Maar in hoeverre is de ander er ook bij gebaat?

Horoscoop en handanalyse

Zowel astrologie als handleeskunde kunnen vertellen wat jij nodig hebt om tot bloei te komen. Zo geeft jouw geboortehoroscoop een beeld van talenten en mogelijkheden die alleen door jou verwezenlijkt kunnen worden. Hetzelfde geldt voor jouw handen.

Als ik er wat meer over nadenk, zijn het eigenlijk psychologische kaartjes met verzorgingstips. Tailor made, want geen horoscoop en geen hand is hetzelfde.

Groet!

Krista

Check ’t zelf

Mijn volledige astrologie- en handleesaanbod:

Vind jouw pad

Gebruik jouw handen en horoscoop als wegwijzers

Onderzoek jouw handen en horoscoop bij Handleeslab en Astrologielab

Over Krista

religiewetenschapper – astroloog – handlijnkundige

Volgde ooit in een ver verleden een praktisch gerichte Heao-opleiding. Reisde 2 jaar door Azië. Werkte 20 jaar als marketingmanager voor tijdschriften. Studeerde tussendoor cum laude af als religiewetenschapper. Volgde daarna de 3-jarige opleiding handleeskunde bij Ellen Duim en een 4-jarige astrologieopleiding bij Karen Hamaker. Startte in 2016 met een handleespraktijk (Handleeslab) en voert nu onder eigen naam – kristarosendahl.nl – een combinatiepraktijk astrologie en handanalyse.

Gratis ebook cursus astrologie met de 3 gouden regels van het duiden

Wil je meer weten over je eigen horoscoop?

 

Dan heb ik een geweldige basiscursus astrologie voor jou:

• 3 gouden regels van de astrologie

• kernbetekenissen van planeten, huizen en dierenriemtekens

• super handig stappenplan om jouw eigen horoscoop te duiden

 

Gratis en hier te downloaden. Je kunt dus meteen starten met de cursus.  

 

 

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest